Başkan Yalçın, Pazaryeri Spor futbolcuları ve yönetimiyle bir araya geldi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçeyi temsil eden Pazaryeri Spor futbolcuları ve yönetimi ile yemekte bir araya geldi.Pazaryeri’nde bir restoranda düzenlenen yemeğe Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Pazaryeri...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Yalçın, Pazaryeri Spor futbolcuları ve yönetimiyle bir araya geldi

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, ilçeyi temsil eden Pazaryeri Spor futbolcuları ve yönetimi ile yemekte bir araya geldi.

Pazaryeri’nde bir restoranda düzenlenen yemeğe Pazaryeri Kaymakamı Bayram Sağır, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, Pazaryeri Spor futbolcuları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yemekte bir açıklama yapan Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, “İlçemizi 1.Amatör Ligde temsil eden Pazaryeri Spor futbolcuları yönetim kurulu ve teknik heyetle birlik beraberlik içinde olmak ve yarı sezonu değerlendirmek amacıyla istişarelerde bulunmak için Kaymakamımız Bayram Sağır’ın da katılımıyla yemekte buluştuk. Centilmence ve amatör lige ayrı bir tat veren Pazaryeri Spor futbolcularına ve teknik heyetine bizi en iyi şekilde temsil ettiklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar