Başkan Başsoy İzzet Paşa mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İzzet Paşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.13 Şubat İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen mahalle meclis toplantısına Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Mehmet...

Google Haberlere Abone ol
Başkan Başsoy İzzet Paşa mahallesi sakinleriyle bir araya geldi

Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, İzzet Paşa Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

13 Şubat İlkokulu toplantı salonunda gerçekleştirilen mahalle meclis toplantısına Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ferhat Bulut, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Keleş, Erzincan Belediye Başkan yardımcıları, birim müdürleri ve çok sayıda mahallelinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Okul müdürü Hüseyin Yeniçeri ve İzzetpaşa Mahallesi muhtarı Mehmet Yeter’in konuşmalarının akabinde bir açıklamada bulunan Erzincan Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy “Kıymetli hemşehrilerim sizlere yaklaşık dört yıldır yedi gün yirmi dört saat hizmet vermeye devam ediyoruz. Bugüne kadar şehrimizde 300 kilometre içme suyu hattının yenilenmesi 20 kilometre kanalizasyon, 20 kilometre yağmur suyu hattı, 12 kilometre içme suyu ishale hattının değiştirilmesi, İtfaiye binasının yenilenmesi, Jeotermal kaplıcaların yenilenmesi, yeni bir kreşin inşası, 15 Park, 10 adet Muhtar Evi, Ekşisu mesire alanın yenilenmesi bütün bunların yanında asfalt kaldırım çalışmaları gibi birçok çalışma gerçekleştirdik. Bunları sizlerde yakinen görüyorsunuz. Belediyemizin sizlere vaat ettiği projelerin bedele 600 Milyon TL. Ancak şimdi sizlere 4 adet projeden bahsedeceğim bunlar mega projeler. Birincisi Aksu deresi projesi bu projeyle şehrimize saniyede 750 litre su gelecek, suyun fazlasını sulama suyu olarak kullanacağız. Şu anda kullandığımız suyun maliyeti 5 Milyon TL. Artık bu parayı ödemeyeceğiz. Ayrıca bu projeyle elektrik de üreteceğiz. İkinci projemiz tramvay projesi inşallah 2018 yılında temellerini atacağız. Diğer bir projemiz katlı otopark projesi ihalesini yapıp temellerini atacağız. Bu projenin belediyemize getirisi 1 Milyon TL. Dördüncü projemiz Cumartesi Pazarı projesi 2018 de temellerini atacağımız projenin 4 katlı olacak iki katı otopark olacak 3. Kat Pazar alanı dördüncü katı kafeterya olacak hayırlı uğurlu olsun. " dedi.

Gerçekleştirilen toplantının ardından mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Cemalettin Başsoy’a teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar