Antrenörlere teşekkür belgeleri verildi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, okullara sportif alanda katkılar sunan antrenörlere teşekkür belgelerini verdi.Antrenörleri makamında kabul eden Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, teşekkür belgelerini vererek,...

Google Haberlere Abone ol
Antrenörlere teşekkür belgeleri verildi

Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, okullara sportif alanda katkılar sunan antrenörlere teşekkür belgelerini verdi.

Antrenörleri makamında kabul eden Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, teşekkür belgelerini vererek, antrenörlere çalışmalarında başarılar diledi. Konu hakkında kısa bir değerlendirme yapan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, “Antrenörlerimizin okul sporlarına verdikleri desteklerden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki diğer antrenörlerin de okullardaki çalışmalara katılımlarının sağlanmasıyla sportif başarılarımız katlanarak artacağının inancındayım. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile koordineli çalışmalarımız bundan sonra da devam edecektir” dedi.

Yorumlar