Güven Bana'da Türkiye'yi şoke eden hareket

Güven Bana yarışmasının 14 Eylül 2019 Cumartesi akşamında yarışan Gülistan ve Muhsin bey bütün Türkiye'ye örnek bir davranışta bulundu sonuna kadar gittiler; ancak Muhsin Bey Türkiye'yi şoke eden bir harekette bulundu. İkili, birbirlerine güvenerek sonuna kadar gittiler ancak Muhsin Bey, herkesi şoke eden harekete imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Güven Bana'da Türkiye'yi şoke eden hareket

Güven Bana yarışmasının son bölümünde Türkiye'yi şoke eden sahneler yaşandı. Özellikle de Azerbaycanlı Gülistan, herkese örnek olacak davranışlar sergileyerek rakibinin birçok soruyu bildiğini belirterek, kesinlikle onu yarı yolda bırakmayacağını söyledi.

Güven Bana yarışmasının 14 Eylül 2019 Cumartesi akşamında yarışan Gülistan ve Muhsin bey bütün Türkiye'ye örnek bir davranışta bulundular. İkili, birbirlerine güvenerek sonuna kadar gitti. Herkes ikilinin ödülü paylaşacağını bekliyordu. Ancak son yüzleşmede Muhsin Bey, hiç kimsenin beklemediği bir anda butona basarak 147 biin 500 lirayı tek başına almaya karar verdi.

Muhsin beyin özellikle de yarışma esnasında ortağına, "Biz paylaşacağız. Hatta siz hayalinizdeki kursu açabilirsiniz. Yarısı yetmezse bana ulaşın, üstünü tamamlarım. Sadece bir şartım var. Benim o bölgeden belirleyeceğim 10 yoksul öğrenciye burs niteliğinde kurs vermeniz şartıyla" demesi ve sonrasında böyle bir harekete imza atması seyircileri şoke etti.

Muhsin beyin bu hareketine Azerbaycanlı Gülistan ise, "İnsanlara ne zaman güveneceğiz. Hayal kırıklığına uğradım."  dedi. 

Güven Bana 14 Eylül günü yarışan Gülistan Batu İngilizce öğretmenidir. 

Güven Bana Muhsin Divan ise tersane yöneticisi olduğunu açıklamıştı.

SOSYAL MEDYADA SERT TEPKİ

Muhsin Divan'ın yaptığı hareket sadece ortağını değil ekran başında onu izleyerek ilk başlarda verdiği güven nedeniyle onu beğenen insanları da şoke etti. Sosyal medyada önce Muhsin beyi tebrik eden yorumlar yapan yorumcular, rakibini yarı yolda bırakmasından sonra sert tepkiler aldı. Birçok sosyal medya kullanıcısı ağır ifadelerle Muhsin Beyi eleştirdi. 

İşte o tepkilerden bazıları: 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Alptuna Ben Türküm, verdiğim söz canım pahasına yerine gelmelidir. Seni izledikten sonra bir kez daha gurur duydum kendimle, ancak senin adına utandım yazıkkk.
Ayyüce Helal olsun Gülistan hanıma karakterli bir duruş sergiledi. Muhsin bey bari Türk Milletine güveni gösterelim demeseydin. Türk Milletinin senin gibi sözünden dönenlere ihtiyacı yok. Eşim çok üzülerek ''savaşa girsek ben bu adama güvenip hangi hamleyi yapa bilirim? Paraya bu kadar önem veren canı için ne yapmaz ''dedi.
Ayşe Hakikatli bir bayan olmasaydı sen o parayı alamazdın . Soruları bilmen bir şey ifade etmez. Helal diyil o para sana.
HARUN Muhsin divanin tum yarışmalarını buyuk nir hayranlikla izlerdim. Son yarismadaki performansı harikaydi. Yarışmacı gülistan hanıma bana guven ben sana acacagin dil egitim kursu icin yardım edeceğim. Dedi ve paranin hirsina kapilarak bizleri buyuk hayal kirikligina ugratti. Yaziklar olsun musin divana. Senin gibi rizeli olmaz olsun. Cok kitap okumussun ama adam olamamışsın
Faik Müzeyide acacağına inanmıyorum Umarım birileri bu kararını takip eder.Herhalde yine karısına sorar.