Günşıl neden diziden ayrıldı? Gönül Dağı Günşıl Gülhan Tekin diziden ayrıldı mı?

Gönül Dağı Günşıl diziden ayrılıyor mu, neden diziden çıktı, geri dönecek mi yoksa temelli proje ile yollarını ayırdı mı? Yeni sezona başmadan önce başrol karakterini değiştiren Gönül Dağı'nda bir ayrılık daha göründü. Müzmin kardeşlerden birinin Ramazan'ın annesi diziden ayrılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Günşıl neden diziden ayrıldı? Gülhan Tekin ayrıldı

Gönül Dağı Günşıl karakterini canlandıran Gülhan Tekin'in akıbeti merak konusu oldu, neden diziden ayrılıyor soruları hayranları tarafından merakla soruluyor. Dizinin son bölümünde, tiyatroya heves saran Günşıl için bu ayrılığın başlangıcı oluyor. Kocası ve kayınbiraderinin giriştikleri miras kavgasında ortada kalmak istemeyen, çekişmelerden gına gelen Günşıl, sonunda kendi hayatı çizgisini kendi çizmeye karar veriyor. 

GÜNŞIL DİZİDEN AYRILIYOR MU?

Gönül Dağı dizisi karakterlerinden Günşıl'ın diziden ayrılıyor mu? Öncelikle kocasından izin almak istiyor; ancak kocası buna müsaade etmeyeceğini, bu yaştan sonra başlarına iş almamaları gerektiğini savunuyor. Günşıl ise kafasındaki hayalleri gerçekleştirmekte kararlı ve yolundan dönmüyor. İstanbul'dan gelen tiyatro teklifini kabul ediyor. Gönül Dağı Günşıl diziden ayrılıyor mu, neden?

Günşıl diziden ayrılıyor mu, neden, geri dönecek mi?
Günşıl - (Gülhan Tekin)

 

Günşıl karakterini "Çok Güzel Hareketler"den hatırlıyoruz. Onunla birlikte birçok projede önemli rollerde oynadı. Günşıl karakteri ile dizide yer alan Gülhan Tekin daha önce kasabada yayınladıkları tiyatro gösterisinin İstanbul’da bir dernek tarafından beğenilmesi ve köyde yeniden bir gösteri yapılarak dernek tarafından beğenilmesi ile İstanbul’a gidiyor. Ancak bu onu son görüşümüz oluyor. Ramazan’ın annesi Günşıl İstanbul’dan dönmeyecek yani diziden ayrılıyor.

24 Eylül akşamı diziden ayrılan Gülhan Tekin instagram hesabından da izleyicilerine veda etti. Gülhan Tekin paylaşımında ”Güçlü kadınları oynamayı hep sevdim. Günşıl da küçücük dünyasına büyük hayaller sığdıran bir güçlü kadındı. Umarım kendine inanan tüm kadınlara ufak da olsa bir şey katmıştır. Bana kattıkları için teşekkür ederim. Hoşçakal Gedelli” ifadelerini kullandı. Gülhan Tekin’in yeni bir projede olup olmayacağı merak konusu.

GÜLHAN TEKİN KİMDİR?

Gülhan Tekin Elmas 3 Mayıs 1975 tarihinde İzmir'de doğdu.

Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Dramatik Yazarlık Bölümünden mezun oldu.

2004 yılında BKM Mutfak oyuncularına katıldı.

Tekin, hâlen BKM Mutfak bünyesinde görev yapıyor.

En sevilen skeçlerinden biri de "Apartman Toplantısı"ydı.


 

Yorumlar