Ücretsiz 10 GB internet mesajlarına dikkat

Facebook ve WhatsApp üzerinden THY bilet ve Migros ücretsiz kupon dolandırıcılığından sonra şimdi de "Ücretsiz 10 Gb internet" ya da "ücretsiz internet 60 gün bedava 20 GB internet" yazısı ile halkı dolandırmaya başladılar.

Google Haberlere Abone ol
Ücretsiz 10 GB internet mesajlarına dikkat

WhatsApp ücretsiz 10 GB internet mesajı atılarak vatandaşlar dolandırılmaya çalışılıyor. Ücretsiz 10 GB internet mesajlarına sakın itibar etmeyin.

WhatsApp üzerinden dolandırıcılık türlerine hemen hemen her gün yeni bir şeyler ekleniyor.

Facebook ve WhatsApp üzerinden sahte THY bilet ve Migros ücretsiz kupon dolandırıcılığından sonra şimdi de"ücretsiz internet 60 gün bedava 20 GB internet" yazısı ile halkı dolandırmaya başladılar.

THY sahte bilet ve Migros ücretsiz kupon dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. Facebook ve WhatsApp üzerinden bazı kişilere gönderilen "Kısa anketimize katılmak ve herhangi bir mobil operatör için 60 gün boyunca 20 GB ücretsiz İnternet almak için seçildiniz" şeklinde mesajlara dikkat... 

Sahte bir internet sitesi üzerinden yürütülen dolandırıcılıkta kullanıcılara 3 soru yöneltiliyor. Anket sonunda 20 GB, 30 GB ve 50 GB hediye kazanıldığını vadeden sitede hediyeleri almak için "Ücretsiz internet nasıl etkinleştirilir: 1.Bu tanıtım WhatsApp'taki tüm arkadaşlarınızla/gruplarla paylaşın ("PAYLAŞ" düğmesini tıklayın); " uyarısında bulunuluyor. 

Böyle bu mesaj rehberinizdeki tüm insanlara ulaşılırken telefonunuza ve rehberinize bu yöntemle ulaşılmış olunuyor.

Benzer dolandırıcılık yöntemi THY ve MİGROS içinde uygulanmıştı...

Migros ücretsiz 1200 TL kupon dolandırıcılığına dikkat

THY sahte bilet uyarısı WhatsApp üzerinden gelen mesajları silin

Yorumlar

. Numarayı doğrulamayınca da telefondaki bilgilere ulaşılmış oluyor mu