Trafik magandasının elini sıkan polis amiri açığa alındı

İstanbul Pendik'te trafikte hamile bir kadın ile eşine yönelik saldırıda bulunan trafik magandasını karakol kapısında karşılayan ve elini sıkan polis amiri görevden alındı.

Google Haberlere Abone ol
Trafik magandasının elini sıkan polis amiri açığa alındı

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen araca saldırı soruşturması kapsamında ifade vermek için Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi'ne geldi

Pendik’te trafikte içinde hamile kadın ve eşinin bulunduğu araca saldıran Hasan Sel ve kardeşi Hüseyin Sel’in emniyetteki ifadeleri ortaya çıktı. Hasan Sel’in ifadesinde, “Ben de o anın stresi ve psikolojik durumu ile istem dışı yan aynasını kırdım. Sonra aracını bizim araca çarptığı için, geçiş mesafesi olmadığı için aracın üzerinden geçmek zorunda kaldım. Bu geçiş sırasında kaput üzerine bastım,” dediği öğrenildi.

Pendik’te D-100 karayolunda 7 aylık hamile Ayfer Bahçıvan ve eşi Yunus Emre Bahçıvan’ın içinde bulunduğu otomobilin önünü keserek aynasını kıran Hasan Sel ile kardeşi Hüseyin Sel’in emniyet ifadeleri ortaya çıktı.

Pendik Şehit Adil Gözalıcı Polis Merkezi’ne giderek ifade veren Hasan Sel, Kastamonu’da yaşayan annelerini ziyaret etmek için yola çıktıklarında bu olayın gerçekleştiğini söyledi.

Saldırganların karakol girişinde polisler tarafından karşılandığı ve girişte polislerle tokalaştıkları görüldü. Araca saldıran şüphelinin elini sıkan polis amiri tepkiler üzerine açığa alındı.

Yorumlar