Survivor 2019 Final: Kim şampiyon oldu? Yusuf mu Seda mı?

Survivor Türkiye Şampiyonu bu akşam belli oluyor. Finale kalan Yusuf mu yoksa Seda mı bu yılın şampiyonu olacak? Sonuçlar SMS oylamasıyla belli olacak. Türkiye Yunanistan 2019 yarışması 30 Haziran 2019 Pazar günü Yunan takımı için final yaparken, Türkiye Takımı için ise yarı final yaptı. Yarı finale Türk takımından üç kişi çıkmıştı. Yusuf, Seda ve Okay. Yarı finalde Okay elendi. Yusuf ve Seda finalist oldu. Yusuf ve Seda için ise Pazartesi akşamı final gecesi düzenlenecek. Halk oylaması sonucunda finalde kazanan kişi belli olacak. Yarışmacıların şu ana kadar gösterdikleri performans onları arkadaşları içinden en iyiler kategorisine soktu. Survivor Türkiye Şampiyonu kim oldu, Survivor Yunanistan 2019 Şampiyonu kim oldu?

Google Haberlere Abone ol
Survivor 2019 Final: Kim şampiyon oldu? Yusuf mu Seda mı?

Survivor Türkiye Yunanistan bu akşam final yapıyor. Survivor Türkiye şampiyonu 1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı yapılacak SMS oylamasıyla birlikte belli oluyor. Survivor Yunanistan şampiyonu dün akşam belli olmuştu. 109. bölümün oynanacağı 30 Haziran 2019 Pazar akşamında Yunan takımı için final gecesi yaşandı. Türkiye Takımı için ise Yarı Final yapıldı. Finale çıkan Yusuf, Okay ve Seda'dan ikisi finalist oldu. Heyecanlı geçen akşamın finalistleri Yusuf ve Seda oldu. Aynı gece Yunanistan takımı için final gecesi yapıldı. Peki 30 Haziran 2019 akşamı finale hangi isimler kaldı, Survivor Yunanistan 2019 Şampiyonu kim oldu?

SURVİVOR 1 TEMMUZ 2019 FİNAL SONUCU

Survivor 1 Temmuz 2019 Pazartesi akşamı düzenlenen finalde Siyah Takımdan Yusuf ile Beyaz Takımdan Seda yarıştı. SMS oylaması Türkiye şampiyonunu belirliyor. Peki Survivor Türkiye 2019 şampiyonu kim oldu?

Yusuf ile Seda için yapılan SMS oylamasının sonucunu Acun Ilıcalı açıkladı. 

Açıklanan sonuçlara göre Survivor 2019'un Şampiyonu Yusuf Karakaya oldu.

SURVİVOR 30 HAZİRAN 2019 PAZAR SONUCU

Survivor'da bugün yarı finale kalacak üçüncü isim merakla bekleniyordu. 

Yusuf ve Okay direkt yarı finale çıkmışlardı, Emre ile Seda ise SMS oylamasına kalmışladı. 

Bu akşam açıklanan SMS oylamasının sonucu belli oldu. 

Buna göre, yarı finale kalan üçüncü isim Seda oldu. Emre ise elendi.

Yarı finale çıkan Yusuf, Seda ve Okay'dan iki isim finale kaldı. Onlar da Yusuf ile Seda oldu. Okay ise veda etti. 

Survivor 30 Haziran 2019 Pazar akşamında Yunanistan takımı için ise final gecesi yapıldı. 

Yunan takımından Dimirta ile Katerina finale kalan isimler oldu. İki isim için SMS oylaması yapıldı.

Survivor Yunanistan 2019 Şampiyonu Katerina Dalaka oldu.

SURVİVOR 29 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI, KİM KAZANDI?

Survivor 29 Haziran 2019 Cumartesi günü oynanan 108. bölümünde yarışmacılar sıralama için kapıştı. Peki sıralama nasıl oldu?

29 Haziran'da yarı finale kalacak isimler için mücadele edildi. 

Yarı finale katılan ilk iki isim Okay ve Yusuf oldu. İkili yarı finale direkt kalan isimler oldu.

Yarı finale kalacak diğer bir isim için ise SMS oylaması yapıldı. Emre ve Seda'nın oylama kaldığı oyunda kimin yarı finale kalacağı ise yarın akşam belli olacak. 

Aynı şekilde Yunanistan takımında da kendi ülkelerinden gelecek SMS'ler doğrultusunda yarı finalistler belli olacak.

SURVIVOR TÜRKİYE YUNANİSTAN 2019 CANL İZLE 

Detaylar Geliyor...

SURVİVOR 28 HAZİRAN 2019 KİM KAZANDI?

Survivor 28 Haziran 2019'da takımlar bütün kozlarını oynuyorlar. Çünkü büyük final öncesi son elemeler yapılıyor. Bu elemelerde adaya veda etmek istemeyen takım ikinci dokunulmazlık mutlaka kazanmak istiyor. Dün akşam oynanan dokunulmazlık oyununu Siyah Takım kazanmıştı. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu ise çok şeyi değiştirecek. Peki 28 Haziran 2019 Perşembe dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor 28 Haziran'da kim elendi, kim adaya veda etti? Elem adayları Beyaz Takımdan Okay ile Bora olmuşlardı. 

Büyük final öncesinde adada son kez ödül oyunu için ter döküldü, ödül için heyecan yaşandı. Peki hangi takım kazandı?

Finalistlerin kaldığı adada Siyah ve Beyaz takım arasında son kez ödül oyunu oynandı.

Takımların bu son oyunu kazanmak için büyük bir çaba harcadığı görüldü. 

Mücadelenin sonunda kazanan taraf ise Beyaz takım oldu.

Ödül ise hep beraber güzel bir yemek olacak.

SURVİVOR 27 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 27 Haziran 2019 günü oynanan dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık oyununu ikinci kez Beyaz Takım kazanınca oyun bayrak oyununa uzadı. Daha sonra ise Siyah Takım kazandı. Siyah takım kazandığı için eleme adayları Beyaz Takım'dan çıktı.

Beyaz Takım'dan Okay ile Bora eleme adayları oldu. 

Peki kim elendi?

Survivor 27 Haziran 2019 Perşembe günü elenen isim Bora oldu.

SURVİVOR 26 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 26 Haziran 2019 Çarşamba günü oynanan oyunların sonuçları şöyle:

- Dokunulmazlık oyununun ilkini Siyah takım kazandı.

Survivor son bölümünde finalistlerin belirlendiği sembol oyunu oynandı. Yusuf ile Seda'nın karşı karşıya geldiği final oyununda kazanan isim Seda oldu. Seda böyelce ilk finalist olmuştu.

SURVİVOR 25 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 25 Haziran 2019 Salı günü etabında adada ödül oyunu oynandı. Kazananları güzel bir gezi turu bekliyor. Siyah ve Beyaz takım kazanmak için her şeyini ortaya koyuyor.

Ödülü kazanan beyaz takım oldu.

SURVİVOR 24 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 24 Haziran günü Siyah ve Beyaz takım arasında kıyasıya bir "dokunulmazlık oyunu" oynandı. Oyunu başından itibaren önde götüren Siyah takım son anlarda biraz zorlandı. Ancak zorlanmalarına rağmen Siyah takım üyeleri büyük bir mücadeleyle bu akşamki dokunulmazlık oyununu kazandı. Önceki yani birinci dokunulmazlık oyununu ise Beyaz Takım kazanmıştı. Şimdi takımlar bayrak yarışına gidecekler.

Dokunulmazlık için uzatmaya gidildi. Uzatmalarda ise Beyaz Takım bir kez daha dokunulmazlık oyununu kazanarak büyük final için önemli bir başarı elde etti.

SURVİVOR 21 HAZİRAN 2019

Aynı programda düzenlenen ödül oyununu da yine Beyaz Takım kazanmıştı.

SURVİVOR 20 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor'da bu akşam yarışmacılar çok ilginç bir ödül için yarışacaklar. Şu ana kadar dokunulmazlık, ödül ve bil bakalım gibi oyunların dışında bir de araba ödüllü oyun oynanıyordu. Ancak son birkaç haftada araba ödüllü oyun oynanmamıştı. Dün akşam bu oyun tekrar oynandı, ancak bu kez ödül araba değil 10 bin euro para olmuştu. Peki Survivor 20 Haziran 2019 Perşembe dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 20 Haziran 2019 dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 

Survivor 20 Haziran'da düzenlenen ödül oyununu Beyaz Takım kazandı.

SURVİVOR 19 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 19 Haziran 2019 Çarşamba günü düzenlenen dokunulmazlık oyununu sonucunda kazanan takım belli oldu. 

Dokunulmazlık oyununu kazanan Beyaz takım oldu.

Beyaz takım mücadeleyi 10-5 önde tamamladı.

SUVRİVOR 18 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor'da bu akşam yarışmacılar ilk kez "para ödülü" için yarışacaklar. Araba ödülü yerine konulan para ödülünün miktarı ise tam 10 bin euro olacak. Siyah ve Beyaz takım bu parayı kazanmak için kıyasıya mücadele edecek. 

ELENEN İSİM BELLİ OLDU

Survivor Türkiye Yunanistan doksan sekizinci bölümde gerçekleşen ada konseyinde dokunulmazlığı kaybeden beyaz takımda elenen isim belli oldu. Afroditi, Nikos ve Kyriakos beyaz takımda eleme adayı olan isimlerdi...

ÖDÜL OYUNUNUN SAHİBİ

Survivor Türkiye Yunanistan'da bu hafta adaya veda eden isim Kyriakos oldu...

Büyük bir çekişmeye sahne olan oyunu, Beyaz takım 10-8 skoruyla kazanarak büyük moral topladı. Ardından ödülün 10 bin euro olduğu oyuna geçildi ve bu oyunu kazanan ve paranın sahibi olan isim Nikos oldu...

Haftanın adadaki yarışmacılar Enes Batur'u ağırlamıştı. Yarışmacılar ile Enes Batur arasında keyifli dakikalar yaşamıştı. Büyük finalin yaklaşmasıyla birlikte dokunulmazlık oyunları artık daha sık bir şekilde oynanacak. Peki Survivor 16  Haziran 2019 Pazar dokunulmazlık oyununu kim kazandı, hangi takım kaybetti? Önceki dokunulmazlık oyununu Siyah takım kazanmıştı. Bu akşam oynanan dokunulmazlık oyununda da yine taraflar büyük bir mücadele sergiledi.

SURVİVOR 17 HAZİRAN 2019 ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor bu akşam oynanan ödül oyununda kazananlar Kolombiya'ya gidiyor. Adadaki zorlu günlerden sıkılanlar Kolombiya'yı gezmek için bu ödülü kazanmanın yollarını arıyor.

SURVİVOR 16 HAZİRAN 2019 OYUNLARINI KİM KAZANDI

Survivor'un bu akşamki etabında dokunulmazlık ve iletişim oyunu oynandı.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 16 Haziran 2019 Pazar akşamı oynanan dokunulmazlık oyununu Siyah Takım kazandı. Siyah takımın eleme adayları da belli oldu. Buna göre; eleme adayları Afroditi, Nikos ve Kyriakos oldu.

İLETİŞİM ÖDÜLÜ OYUNU

Survivor 96. bölümünde iletişim oyunu da oynandı. Aileler ile mesajlaşmak olan iletişim ödülünü kazanan erkeklerde Okay kadınlarda ise Seda oldu. Okay ödüle Sude'yi, Seda ise Bora'yı götürdü.

SURVİVOR 15 HAZİRAN 2019 CUMARTESİ SONUÇLARI, KİM KAZANDI?

Survivor 15 Haziran'da dokunulmazlık oyunu oynanacak. Aynı zamanda bu gece Enes Batur da yarışmaya renk katmak için adada bulunuyor. Enes'in de parkura ineceği gecede dokunulmazlık oyununu kimin kazanacağı merak ediliyor.

Dokunulmazlık oyunu için parkura inen Siyah ve Beyaz takım kıyasıya bir mücadele ortaya koydu. Son sayılara kadar başabaş giden takımlardan sonunda birisi kazandı. O da Siyah Takım oldu.

SURVİVOR 13 HAZİRAN 2019 PERŞEMBE SONUÇLARI

Survivor 13 Haziran 2019 Perşembe günü yaşananlar ve oyunların sonuçları ne oldu. Yarışmanın bugünkü etabında ünlü Youtuber Enes Batur adaya konuk olarak yarışmacılarla keyifli dakikalar geçirdi. 

"ANLAT BAKALIM OYUNU"

Enes Batur'un da dahil olduğu gecede "Anlat Bakalım" oyunu oynandı. Enes Batur'un Siyah Takımda yarıştığı oyunda kıyasıya bir mücadele yaşandı. Eğlenceli oyunun galibi ise Beyaz Takım oldu. Ancak ödülü her iki takım da aldı.

ÖDÜL OYUNU

Yarışmacıların ailelerinden herhangi biriyle görüşmesine imkan verecek ödül oyunu oynandı. Her iki takımında kazanmak için can attığı ödül oyununu sonunda Siyah takım kazandı.

Yarışmanın sonunda kazananlar da kaybedenler de gözyaşlarını tutamadı. 

SURVİVOR 12 HAZİRAN 2019 ÇARŞAMBA

Survivor 12 Haziran 2019 Çarşamba günü etabında "bil bakalım" oyunu oynandı.

"Bil Bakalım" oyununu Siyah Takım 8-4 önde bitirerek kazandı.

SURVİVOR 9 HAZİRAN 2019 PAZAR GÜNÜ SONUÇLARI

Survivor 9 Haziran 2019 Pazar günü ilk olarak dokunulmazlık oyununun ikinci etabı oynanıyor. İlk etabı 7 Haziran Cuma günü oynanmış ve Beyaz takım büyük bir sürpriz yaparak kazanmıştı. Bu akşam oynanacak dokunulmazlık oyunu her iki takım açısından da hayati önem taşıyor. Bu nedenle oyuncuların bütün güçleriyle parkurda hünerlerini sergilemeleri bekleniyor. 

İLETİŞİM OYUNU OYNANDI

İletişim oyununu 9 Haziran 2019 Pazar günü kadınlarda Seda, erkeklerde de Bora oldu.

Bora, iletişim oyununda kendisiyle birlikte Sude'yi de götürmeyi tercih etti.

Seda ise kendisiyle birlikte Okay'ı iletişime götürmeyi tercih etti. Seda, Okay'ın küçük kızını görmesini istediğini belirterek böyle bir karar verdi.

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Survivor 9 Haziran 2019 dokunulmazlık oyununu kazanan takım ise Beyaz takım oldu. Dünkü dokunulmazlık oyununu da Beyaz Takım kazanmıştı. 

Beyaz takım, Hikmet'in ayrılmasından bu yana uzun zamandır sürekli kaybediyordu.

SURVİVOR 7 HAZİRAN 2019 CUMA SONUÇLARI

Survivor 7 Haziran 2019 Cuma günü ilk olarak dokunulmazlık oyunu oynandı. Her iki takım için de hayati önemde olan dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Siyah ve Beyaz takım arasında dokunulmazlık oyununda büyük bir mücadale yaşandı.

Siyah takım 9-5'e kadar önde götürdü oyunu.

Ancak Beyaz takım kendilerinden beklenmedik bir şey yaparak ani atağa geçtiler.

Durumu 9-9'a getiren Beyaz Takım "bayrak oyunu"na gidilmesini sağladı. Bayrak oyununda ise Beyaz takım 10'a 9 öne geçerek dokunulmazlığı kazandı.

Haftanın ilk iki ününde takımlar bir hafta aradan sonra yeniden dokunulmazlık için parkura çıktı. Sayıları giderek azalan yarışmacılar için artık dokunulmazlık oyunları hayati mesele haline gelmiş durumda. Hal böyle olunca da adada sinirler gerilmiş durumda. Peki Survivor 5 Haziran 2019 Çarşamba Bil Bakalım oyununu kim kazandı, ödül oyunu kimin oldu? Dünkü dokunulmazlık oyununu Siyah Takım kazanmıştı.

SURVİVOR 5 HAZİRAN 2019 PAZARTESİ SONUÇLARI

Survivor 5 Haziran 2019 Pazartesi günkü etabında bil bakalım oyununu kim kazandı?

 Ödüllerle yarışmacılar moral buluyor. Bosch yaşam evi ödül oyununda kıyasıya mücadele yaşandı.

Bosch yaşam evi ödül oyununu bu hafta siyah takım kazandı.

SURİVOR 4 HAZİRAN 2019 PAZARTESİ SONUÇLARI

Survivor bugün takımlar arasındaki mücadelelerden sonra eleme aşamasına gelen adayların durumları netleşecek.

ÖDÜL OYUNU

Survivor 4 Haziran 2019 Salı akşamında takımlar arasında ödül oyunu oynandı.

Ödül oyununda yarışı ilk başlarda önde götüren Beyaz Takım, daha sonra yavaşlamaya başladı.

Siyah takımın bastırmasıyla birlikte Beyaz Takım yeniden atağa geçti ve günler sonra ilk kez bir ödül oyununu kazandı.

Ödül Beyaz Takımın oldu.

Beyaz Takım günlerdir ilk kez "yiyecek ödülü"nü kazanıyor.

Özellikle de Hikmet'in ayrılmasından bu yana Beyaz Takım hemen hemen hiçbir oyunu kazanamıyor.

KİM ELENDİ

Survivor 4 Haziran'da kim elendi? Beyaz Takımdan iki isim eleme adayı oldu. Eleme adaylarından biri Türk takımından Okay ve Büşra'ydı.

Survivor Türkiye Yunanistan'da elenen isim Büşra oldu.

SURVİVOR 3 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 3 Haziran 2019 Pazartesi günü adada iki ayrı oyun düzenlendi.

İlk olarak erzak oyunu oynandı. Daha sonra "Bil Bakalım" oyunu için yarışmacılar mücadele etti.

Erzak oyununu bir kez daha Siyah Takım kazandı. Beyaz Takım ise Hikmet'in gitmesinden sonra üst üste kayıplar veriyor.

Siyah takım oyunu 10-5 şeklinde büyük bir farkla kazandı.

SURVİVOR 2 HAZİRAN 2019 DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2 Haziran 2019 Pazar akşamı siyah ve beyaz takımlar bir kez daha kıyasıya mücadele etti. 

Dokunulmazlık oyununun ikincisi de takımların büyük bir mücadelesine sahne oldu. Takımlar kıyasıya mücadele etti.

Hikmetsiz kalan Beyaz takım uzun süredir önemli bir başarı elde edemiyor.

Mücadelenin galibi ise bir kez daha Siyah takım oldu. 

ÖDÜL OYUNU

Survivor 2 Haziran'da iletişim ödülü oyunu da oynandı. Yarışmacılar arkadaşlarıyla kazanmak için yarıştı.

Yarışmayı erkeklerde Emre, kadınlarda ise Seda kazandı. İki isim önceki akşam sembol oynunu da kazanmıştı.

SURVİVOR 1 HAZİRAN 2019 SONUÇLARI

Survivor 1 Haziran 2019 dokunulmazlık oyunu oynanıyor. Peki hangi takım kazandı?

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Siyah ve Beyaz takımların kıyasıya mücadelesinde dokunulmazlık oyununun galibi belli oldu.

Survivor Türkiye Yunanistan’ın 84. bölümünde dokunulmazlık oyununu siyah takım kazandı.

SEMBOL OYUNU

Adada bu haftanın ilk gününde dokunulmazlık oyununun yanısıra sembol oyunu da oynandı.

Sembol oyununu kadınlarda Seda; erkeklerde ise Emre kazandı.

GEÇEN HAFTA NELER OLDU?

Survivor bu haftaya özel bir şekilde başlamıştı. Çünkü yarışmaya, daha önce Survivor'da yarışmış hatta aralarında şampiyonların da bulunduğu beş kişilik bir takım adaya misafir olarak katılmıştı. Yıldızlar ile Siyah-Beyaz takımlar arasında dört gün boyunca yarışmalar yapıldı. Adaya misafir olan gelen yıldızlar şunlardı: Adem Kılıççı, Çağan Atakan Arslan, Damla Can, Hakan Hatipoğlu, Nagihan Karadere ve Ogeday Girişken.

Peki Survivor 29 Mayıs 2019 Çarşamba ödülü kim kazandı, hangi takım birinci oldu? İşte detaylar: 

SURVİVOR 30 MAYIS 2019 PERŞEMBE SONUÇLARI

Programın bugünkü etabında, daha önce Hikmet'i sakatlanmasıyla yarıda kalan araba ödülü yarışmasına kalınan yerden devam ediliyor. Ancak ilginç bir tevaffukla, bu kez Yusuf aynı şekilde satlanıyor. Peki 30 Mayıs 2019 Perşembe araba oyununu kim kazandı?

Araba oyununu daha önce iki kez finalde araba için yarıştığı halde kazanamayan bir isim kazandı.

Seda ile Nikos arasında Araba için oynanan final oyununda kazanan isim Nikos oldu.

SURVİVOR 29 MAYIS 2019 ÇARŞAMBA SONUÇLARI

Survivor 29 Mayıs 2019'da ilk olarak Çamaşır makinesi için yarışma düzenlendi. Siyah ve Beyaz takımlar Bocsh marka çamaşır makinesi için yarıştı.

Survivor Türkiye Yunanistan’da 82. bölümde Bosch yaşam evi ödül oyununu 10'a 8 beyaz takım kazandı.

Öte yandan Siyah ve Beyaz takım adaları birleşme kararı aldı. Artık takımlar bir arada yarışacaklar.

Öte yandan adada ilk kez "yemek yapma" yarışması da düzenlendi. 

Takımların mutfağa girerek hünerlerini ortaya koyduğu yarışmada kazanan takım Siyah Takım oldu.

Yemek yapma ödülü ise restaurantta yemek yemek oldu.

SURVİVOR 28 MAYIS 2019 SONUÇLARI

Survivor 2019'da yıldızlar takımı ile Siyah Beyaz takım arasında kıyasıya bir ödül oyunu mücadelesi yapıldı. 

ÖDÜL OYUNU

Ödül oyunun ilk etabını yıldızlar takımı kazandı.

İkinci oyunda ise Yıldızlar takımı 9-5'e kadar oyunu önde götürdü. 

Siyah Beyaz takım ise 8'e kadar sayıyı getirmeyi başardı ancak tamamlayamadı.

İkinci oyunu da yıldızlar takımı kazandı.

Performans birincilerinin seçildiği 28 Mayıs akşamında, Türk Takımında Bora ve Seda birinci seçilirken; Yunan takımında Dalaka ve Panagionatis oldu.

Detaylar geliyor...

SURVİVOR 27 MAYIS 2019 SONUÇLARI

Survivor 27 Mayıs Pazartesi ödül oyununu hangi takım kazandı, "Bil Bakalım" oyununu kim aldı?

ÖDÜL OYUNU

Survivor 2019'da 80. bölümde ödül oyununu 10'a 9 Survivor Yıldızlar kazandı.

BİL BAKALIM

Bil Bakalım oyununda da ise kazanan Siyah Beyaz takım oldu.

Fragmanı:

Detaylar Geliyor...

SURVİVOR 26 MAYIS 2019 SONUÇLARI

Survivor 26 Mayıs 2019 Pazar günü yarışmacılar aileleriyle görüştü. 

Özellikle de Yusuf ile annesinin konuşması duygusal anlara sahne oldu.

Peki Survivor 26 Mayıs kim kazandı, oylama sonucu ne oldu?

Yıldızlar ve Siyah-Beyaz takım arasındaki mücadele kıyasıya bir şekilde devam etti.

Yaşanan mücadelenin ardından bir kez daha mevcut yarışmacılar, yıldızlar takımını yenmeyi başardı.

Siyah-Beyaz takımlar kazandıkları oyunun ardından büyük ödülü hakketti. 

Acun Ilıcalı, yarışmacıları Çeşme'de güzel bir otelde ağırlayacağını açıkladı.

Adada bu akşam bir kez daha konseye gidilecek.

Detaylar Geliyor...

SURVİVOR 25 MAYIS 2019 CANLI İZLE

Survivor 25 Mayıs Cumartesi günü oynanan oyunlar ve alınan sonuçlar şöyle: 

ÖDÜL OYUNU

Survivor 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü düzenlenen ödül oyununda Siyah ve Beyaz takım kıyasıya mücadele etti. 

Mücadeleyi 10-3 Siyah takım kazandı. Yarışmaya veda eden Hikmet'in takımı Beyaz takımın performansı çok düştü.

YILDIZLAR İLE MÜCADELE

Survivor 25 Mayıs günü eski yarışmacıları ile mevcut yarışmacılar arasında büyük bir kapışma yaşandı.

Oyunun ilk etabında yenişemeyen takımlar bayrak yarışına gittiler.

Bayrak yarışında mevcut takımlar, yıldızlar takımını yendi.

SURVİVOR 78. BÖLÜM TANITIMI

Survivor 2019'da sürpriz misafirler olduğu görülüyor.

GEÇEN HAFTA NELER OLMUŞTU?

Survivor Türkiye Yunanistan 2019 etabının geçen haftaki bölümüde Hikmet büyük kaza geçirerek hastaneye kaldırılmıştı, hala parkura dönmedi.

Dokunulmazlık oyununu Beyaz Takım kaybetmişti. Bu nedenle Ria takımdan elenerek adaya veda etmişti.

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

umut finala emre ve Yusuf oturur inşAllah hak etdiler ama yusuf Karakaya şmpn
Anonim Yusuf ve emre elensin.ekranlarda ukalaca el ve kol hareketleri yapıyorlar.bora sanki dokunulmaz olduklarını sanıyorlar.umarım elenirler.Bayanlarda favorim seda,Erkeklerde de okay ve bora üçü de final koltuğunu hak eden yarışmacılar. Kendilerini şimdi den teprik ediyorum ve başarılar diliyorum.