Sıla-Ahmet Kural kavgasında yeni gelişme

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, hakkında darp, şiddet ve cebir suçlamasıyla şikayette bulunulan Ahmet Kural'ı şüpheli sıfatıyla ifadeye çağırdı.

Google Haberlere Abone ol
Sıla-Ahmet Kural kavgasında yeni gelişme

Şarkıcı Sıla ile sevgilisi Ahmet Kural arasındaki kavga yeni bir boyut kazandı. Tarafların kavgası dün itibariyle yargıya taşınmıştı. Sıla, Ahmet Kural'ı savcılığa şikayet etmişti. Ardından da açıklamalarda bulunmuştu. Daha sonra da Ahmet Kural açıklamalarda bulunarak kendini savunmuştu. Bugün ise savcılık harekete geçerek Ahmet Kural'ı ifadeye çağırdı.

Birlikte olduğu şarkıcı Sıla’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle dün yapılan şikayet üzerine hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, İstanbul Adalet Sarayı, Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu Savcısı İlkay Ağır tarafından ‘Şüpheli’ olarak ifadeye çağırıldı.

Ünlü şarkıcı Sıla, dün Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelerek beraberlik yaşadığı oyuncu Ahmet Kural'dan şikayetçi olmuştu. Kural’dan fiziki şiddet gördüğünü iddia eden sanatçı, 3 ay koruma kararı aldırmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Bürosu Savcılığı tarafından başlatılan soruşturmada oyuncu Ahmet Kural ifadeye çağrıldı. Kural’ın önümüzdeki günlerde Çağlayan’daki İstanbul Adliyesine gelerek soruşturma savcısına ifade vermesi bekleniyor.

Yorumlar