Sedat Peker'den Nevşin Mengü'ye Adnan Oktar'lı cevap

Nevşin Mengü, Sedat Peker ile Ahsen TV muhabirinin yan yana çekilmiş fotoğrafını, "Tek fotoğrafla Türkiye'deki mevcut durumun özeti" notuyla paylaştı. Sedat Peker'in cevabı ise düşündürücü oldu

Google Haberlere Abone ol
Sedat Peker'den Nevşin Mengü'ye Adnan Oktar'lı cevap

Nevşin Mengü, Sedat Peker ve Ahsen TV'nin muhabiri Bülent Yaprakgil'in resimlerini "Tek fotoğrafla Türkiye'deki mevcut durumun özeti" notuyla paylaştı. Bu paylaşıma Peker'den ve Yaprakgil'den Adnan Oktar'lı yanıt geldi.

Gazeteci Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından Sedat Peker'in Ahsen TV muhabiri Bülent Yapraklıoğlu ile çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı.

Mengü, Sedat Peker ve Bülent Yapraklıoğlu'nun o fotoğrafını "Tek fotoğrafla Türkiye’deki mevcut durumun özeti" yorumuyla paylaştı. Mengü'nün yaptığı bu paylaşıma kısa sürede yüzlerce yorum geldi.

Sedat Peker ise Mengü'nün kendi fotoğrafıyla ilgili yaptığı yoruma Instagram'dan cevap verdi. Peker, Mengü'ye Adnan Oktar ile çekilmiş fotoğrafıyla cevap verdi.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

SEDAT PEKER (@sedatpeker)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ahsen TV muhabiri Bülent Yaprakgil ise sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Aynen doğru söylüyorsunuz. Türkiye'deki mevcut durum böyle. Benim yanımdaki devletinin yanında senin yanındaki devletin dinlenme tesislerinde" dedi.

Aynen doğru söylüyorsunuz. Türkiye’deki mevcut durum böyle
Benim yanımdaki devletinin yanında senin yanındaki devletin dinlenme tesislerinde pic.twitter.com/WL9Mp2w43M

— Ahsen TV (@Ahsentv) 5 Ocak 2019

Yorumlar