Saldırı sonrası Kılıçdaroğlu'dan ilk görüntü

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, şehit yakınlarının öfkesine maruz kaldıktan sonra ilk kez görüntülendi. Kılıçdaroğlu, saldırı sonrası CHP Genel Merkezi'ne gelerek, partililerle bir araya geldi.

Google Haberlere Abone ol
Saldırı sonrası Kılıçdaroğlu'dan ilk görüntü

Çubuk'taki şehit cenazesinde bir saldırıya maruz kalan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yaşananların ardından CHP Genel Merkezi'ne geldi. Genel Merkez'de tüm milletvekilleri ve yöneticilerinin katılacağı olağanüstü bir toplantı düzenlenecek.

Hakkari’de terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Sözleşmeli Er Yener Kırıkçı’nın cenazesinde olaylar çıktı.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu daha sonra zırhlı araçla, bir süre güvenliği için kaldığı evden ayrıldı. CHP Genel Merkezi'ne ulaşan Kılıçdaroğlu'nun durumunun iyi olduğu görüldü.

Çubuk Akkuzu Mahallesindeki cenaze törenine Ankara Büyükşehir Belediyle Başkanı Mansur Yavaş ile birlikte katılan Kemal Kılıçdaroğlu, törendeki vatandaşların saldırısına uğradı. Önce Kılıçdaroğlu’nu yuhalayan bir grup, ardından yaşanan arbedede kendisine saldırdı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'da katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. CHP liderinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda güvenlik ekibi sevk edilirken, Kılıçdaroğlu'nun güvenli bir eve alındığı kaydedildi.

Kılıçdaroğlu, korumaları tarafından bir süre bir evde bekletildi.

Güvenlik nedeniyle yaklaşık bir saat evde bekletilen Kılıçdaroğlu, zırhlı araçla evden çıkarıldı.

Saldırının ardından bölgeden çok büyük güvenlik önlemleri altında çıkarılan Kılıçdaroğlu saat 16.15 sularında partisinin genel merkezine geldi.

Kılıçdaroğlu'nun CHP MYK'sını olağanüstü toplantıya çağırdığı öğrenilirken, şehir dışında bulunan parti yöneticileri ve milletvekillerine de 'Ankara'ya dönün' çağrısında bulunulduğu kaydedildi.

Yorumlar