Portekiz Hollanda maçı canlı izlemek mümkün mü?

Portekiz Hollanda bu akşam UEFA Uluslar Ligi Şampiyonluğu için karşı karşıya geliyor. Peki Portekiz Hollanda maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanıyor. Portekiz Hollanda maçı canlı izleme internet üzerinden mümkün mü? İşte detaylar

Google Haberlere Abone ol
Portekiz Hollanda maçı canlı izlemek mümkün mü?

Avrupa'nın spor alanında gelişmiş en iddialı iki takımı Portekiz ve Hollanda milli takımları bu akşam UEFA Uluslar Ligi Şampiyonluğu kapsamında karşı karşıya geliyor. Şamiyon, Portekiz ile Hollanda arasında yapılacak müsabaka sonrası belli olacak. Peki Portekiz Hollanda maçı canlı izlemek internet üzerinden mümkün mü? Maç hangi kanalda saat kaçta oynanacak? İşte detaylar:

Portekiz Hollanda maçı saat 21.45'te oynanacak.

Maç TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

TRT 1 internet yayını üzerinden kesintiye gitmez ise maçı internet üzerinden de canlı izlemek mümkündür.

Portekiz ile Hollanda, Porto'da oynanacak finalde UEFA'nın yeni turnuvasının ilk şampiyonu olmak için mücadele edecek.

Portekiz ile Hollanda'nın milli futbol takımları arasında, UEFA Uluslar Ligi finali oynanacak. Bu önemli müsabakaya kısa bir süre kala, maça dair tarih, saat ve yayıncı kanal bilgisi merak konusu oldu. İşte, Portekiz Hollanda maçına ilişkin ayrıntılar...

Avrupa futbolunun en güçlü ekiplerinden Portekiz ile Hollanda arasında oynanacak maç sonrası, Uluslar Ligi kupası ilk sahibini bulacak. Avrupa futbolunun milli takım düzeyindeki yeni turnuvasının ilk şampiyonu, bu akşam TSİ 21.45'te yapılacak müsabakayla belli olacak.

Portekiz'in Porto kentindeki Dragao Stadı'nda oynanacak finali, İspanyol hakem Alberto Undiano yönetecek. Karşılaşma TRT1'den canlı yayınlanacak.

Yorumlar