POMEM 24. Dönem alım 2019 ne zaman yapılacak

POMEM 24. Dönem 2019 alımları ne zaman yapılacak? Polis alımları 24. Dönem ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Polis olmak isteyenlerin gözü kulağı POMEM 24. dönem alımlarında

Google Haberlere Abone ol
POMEM 24. Dönem alım 2019 ne zaman yapılacak

İçişleri Bakanlığına bağlı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görevlendirilmek üzere 24. dönem POMEM polis alımı yapılacak. Polis alımı için başvuruların ne zaman yapılacağı adayların en çok araştırdığı konuların başında geliyor. Polis olmak isteyen adayların araştırdığı bu konudaki son gelişmeleri okurlarımıza aktarmaya devam ediyoruz. 24. Dönem POMEM polis alımları için sınav tarihi ve başvuru zamanı merak ediliyor. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından polis adayları yapılacak olan açıklamaları bekliyor. Peki, 24. POMEM başvuruları ne zaman yapılacak?

Emniyet Genel Müdürlüğünün ihtiyacı olan erkek, kadın polis memuru adayı öğrenci alımı için Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan polis alımları hakkındaki araştırmalar devam ediyor. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) bünyesinde görev almak isteyen gençler merakla '24. Dönem POMEM sınavı ne zaman?' sorusuna cevap arıyor.

Hayallerindeki mesleği icra edebilmek adına polislik başvurusu yapmak isteyen bireylerin merakla beklediği süreç hakkında henüz bir açıklama yok ancak, 24. Dönem POMEM başvurularının 23. Döneme dair sürecin bitmesinden sonra başlayacağı tahmin ediliyor. 24. Dönem POMEM polis alımları hakkında resmi bir açıklama yapıldığı takdirde uygulamalarımız ve sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

POMEM NEDİR?

POMEM (Polis Meslek Eğitim Merkezi), Emniyet Teşkilatı'nın ihtiyacı olan polis memurlarını yetiştirmek ve eğitmek üzere meslek eğitimi veren eğitim öğretim kurumlarının kısaltılmış ve kamuoyu tarafından bilinen adıdır. 4 yıllık lisans mezunlarından aranılan niteliklere sahip olanlara yapılan sınavlarda başarılı olan adaylara, 6 aydan az olmamak üzere polislik eğitimleri POMEM'lerde verilir.

Yorumlar

meryem Kpss puan şartı düşürül sün aday sayısida az zaten lütfen sayın Bakanım madur olan insanlar var bende onlardan biriyim babam yok kardeşlerim küçük lütfen elimizden tutan olsun 55 e düşürün puanları en azından
meryem Kpss şartı aranmasın yada düşúrülsün 55 puana sınava giren aday sayısı da az zaten