Önce vali sonra rektör! AK Parti'den tepki geldi

Konya Valisi'nin bir öğretmeni azarladığı haberlerinden sonra şimdi de bir rektörün öğretim görevlisini benzer şekilde azarladığı haberleri geldi. AK Partili Bülent Turan, bu duruma tepki göstererek, idarecilerin üsluplarına dikkat etmesi gerektiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Önce vali sonra rektör! AK Parti'den tepki geldi

Önce validen ardından rektörden kendi idaresindeki kişilere yönelik rencide edici tavırlar gelince AK Parti'den açıklama geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, idarecilere seslenerek, "Kendimize gelelim" dedi.

Konya'da vali, öğretmenler toplantısında öğretmen olduğu sanılan kişiyi onlarca öğretmenin gözleri önünde azarlamış, büyük tepki toplamıştı. Şimdi de bir üniversitede rektör, kendi idaresindeki öğretim görevlisini onlarca öğrencinin gözleri önünde rencide etti. Art arda yaşanan bu vakalar kamuoyunda tepkilere neden oldu. Bir tepki de AK Parti'den geldi. 

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, yaşanan bu olaylara tepki gösterdi. 

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Turan, "Bir gün valiydi, bir gün rektördü.... Ne oluyoruz?! İdarecilik, her yönüyle mesuliyet ister. Eski Türkiye'nin üstenci bürokratik kaba anlayışı değil; milletin emrinde, nezaket sahibi idareciler başımızın tacı! “Medeniyet üsluptur.” Kendimize gelelim!" dedi. 

Bir gün valiydi, bir gün rektördü.... Ne oluyoruz?!
İdarecilik, her yönüyle mesuliyet ister. Eski Türkiye'nin üstenci bürokratik kaba anlayışı değil; milletin emrinde, nezaket sahibi idareciler başımızın tacı! “Medeniyet üsluptur.” Kendimize gelelim!

— Bülent TURAN (@turanbulent) November 30, 2019

Yorumlar