O canavarlar bu kez E-5'te iş başındaydı

İstanbul'da trafiğin yoğun olduğu güzergahlardan kaçmak isteyen bazı trafik canavarlarının yaptıkları bu kez kameralara takıldı. Trafiğin yoğun olduğu güzergahtan çıkmak isteyen bazı sürücüler, geri geri giderek yan yola çıkmaya çalışıyor. Bu da arkadan gelen sürücülerin kaza yapmasına neden oluyor. Bu sabah İstanbul'da yine benzer görüntüler vardı. Bazı sürücüler trafikten kaçmak için geri geri giderek tehlikeye davetiye çıkardı.

Google Haberlere Abone ol
O canavarlar bu kez E-5'te iş başındaydı

İstanbul trafiğinde yer yer rastlanan trafik canavarları bu kez E-5 Otoyolu Küçükçekmece Mevkii'nde ortaya çıktı. Sabah saatlerinde yoğun trafiği gören uyanık araç sürücüleri, trafikten kaçmak için geri geri giderek yan yola girdi. Trafiği adeta birbirine katan sürücüler kameralarca saniye saniye kaydedildi.

Trafik yoğunluğuna takılmamak için trafiği tehlikeye atan araç sürücüleri bu kadarına da pes dedirtti. Sabah saatlerinde Küçükçekmece E-5 yolu üzerinde yoğun trafik oluştu.

Trafiğe takılmak istemeyen bazı sürücüler ise çözümü geri geri giderek yan yola girmekte buldu. Peş peşe geri geri giden araçlar trafiği tehlikeye atarken o anlar saniye saniye kayıt edildi. Görüntülerde araçların birbiri sıra geri gittiği görülürken uzun bir süre araçların yan yoldan E-5’e bağlanamadıkları gözüktü. 

Yorumlar