Müge Anlı'da Palu aliesi kâbusu sürüyor

Türkiye günlerdir Müge Anlı'nın programına çıkan ailenin yaşattığı kâbusu konuşuyor. Aile bireylerinin kan donduran iddialarına yenisi eklendi

Google Haberlere Abone ol
Müge Anlı'da Palu aliesi kâbusu sürüyor

Türkiye, Müge Anlı'nın programında yaşanan kâbusu konuşuyor. Filmleri aratmayan olayların ve skandalların yaşandığı belitilen Palu ailesinde yeni şoke eden detaylar geldi.

Palu Ailesi dehşeti Türkiye'yi sarsmaya devam ediyor. Müge Anlı'daki Palu Ailesi olayında Tuncer Ustael'in eşi inanılmaz bir iddia ortaya attı: Ablam Tuncer'e tecavüz etti. Palu Ailesi’nin, kayıp iki ferdi için 21 Aralık’ta ‘Müge Anlı ile Tatlı Sert’ programına başvurması Türkiye’yi dehşete düşüren olaylar zincirini ortaya çıkardı. ‘Cinci Hoca’ olduğunu öne süren damat Tuncer Ustael ve müridine dönüştürdüğü Palu Ailesi hakkındaki iddialar canlı yayında günlerdir kan donduruyor: 3 cinayet, 4 çocuğa tecavüz, gasp, işkence... Meryem Tanhal'ı ve kızı Melike'yi öldürdüğü iddia edilen Tuncer Ustael suçlamaları reddederken, bugün kritik bir gelişme yaşandı.

Palu Ailesi'nin damadı Tuncer Ustael'in Meryem Tanhal'ı tokatlayarak arabaya soktuğunu ve ağaca bağladığını gören bir tanık yayına katıldı. Herkes bu tanığın neler söyleyeceğini merak ederken, dün kazı yapılan yerde bulunan kemiğin kime ait olduğu araştırılıyor.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde, 11 yıl önce kaybolan Meryem Tanhal (35) ve kızı Melike Tanhal'ın (8) cansız bedenlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğü iddiası üzerine geçtiğimiz Cuma günü başlatılan kazı çalışmaları bugün de sürdürüldü.Körfez ilçesinde yaşayan Meryem ve kızı Melike Tanhal, 11 yıl önce kayıplara karıştı. Harun ve Havva Palu çifti, o zaman polise yaptıkları ihbarda, kızları Meryem ve torunları Melike Tanhal'ın öldürülüp, cesetlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etmesi üzerine o yıl Tütünçiftlik sahilinde arama yapılmasına rağmen bir sonuca ulaşılamamıştı.Havva Palu'nun damadı Tuncer Ustaer, bir televizyon programında, anne- kızın o dönem cesetlerinin Tütünçiftlik sahiline gömüldüğünü iddia etmesi üzerine polis geçen hafta Cuma günü kadavra köpekleri 'Melon' ve 'Tina' ile bölgede çalışma yaptı.
daha fazla video için

TUNCER'İN KARISI EMİNE USTAEL'DEN İNANILMAZ İDDİA

Tuncer Ustael'in eşi Emine Ustael, ölen Meyrem Tanhal'ın kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. Bu inanılmaz iddiayı Tuncer de doğruladı. Yayında bulunan konuklar ise bu iddia karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yorumlar