Minik Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz'a saldırı

Minik Ecrin'in üvey amcası Özkan Kurnaz ve dayısı İbrahim Kurnaz, Vezirköprü'de bir parkta oturdukları sırada başka bir vatandaşın saldırısına uğradı. Saldırıdan sonra, Özkan Kurnaz darp raporu aldıktan sonra savcılıkta suç duyurusunda bulundu. Saldırgan gözaltına alındı.

Google Haberlere Abone ol
Minik Ecrin'in amcası Özkan Kurnaz'a saldırı

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Ecrin Kurnaz olayında yeni bir gelişme yaşandı. Üvey amcası Özkan Kurnaz, Vezirköprü ilçesinde saldırıya uğradı. Saldırı sonrası darp raporu alan Özkan Kurnaz, suç duyurusunda bulunarak saldırganı gözaltına aldırdı.

Samsun’un Vezirköprü ilçesinde 7 Mayıs’ta kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz’ın üvey amcası Özkan Kurnaz ve yanında bulunan İbrahim Kurnaz darp edildi. 

İlçe merkezine 35 kilometre mesafede bulunan Alancık Mahallesi'nde 7 Mayıs'ta kaybolan 1,5 yaşındaki Ecrin Kurnaz olayından etkilenen Emrah Dönmezer dün akşam üzeri parkta karşılaştığı Özkan Kurnaz ve yanında bulunan İbrahim Kurnaz’a tepki gösterdi. Çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgada darp edildiğini iddia eden Özkan Kurnaz, Vezirköprü Devlet Hastanesine giderek darp raporu aldıktan sonra hastaneden ayrılarak Emrah Dönmezden şikayetçi oldu. Emrah Dönmezer gözaltına alındı.

Yorumlar