Domuz eti satan Migros'tan "kurbanlık" kampanyası

Türkiye'nin en büyük marketlerinden biri olarak bilinen Migros bir yandan domuz eti satarken diğer yandan Müslümanların mübarek Kurban Bayramı için Kurbanlık satışına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Domuz eti satan Migros'tan "kurbanlık" kampanyası

Sonhaber.com | Özel

Domuz eti satışı yapan Migros, mübarek Kurban Bayramı öncesinde "kurbanlık" satışına da başladı. Müslümanlar için en hassas konulardan biri olan domuz eti satışı konusunda hiçbir sakınca görmeyen marketin, ayrıca "kurbanlık" eti de satmaya başlaması hayretle karşılandı.

En büyük zincir marketlerden biri olarak bilinen Migros domuz eti ve ürünlerini sanal market üzerinden de satmaya başladı. 

Son günlerde hükümetin Tanzim Satış noktaları kurması ve ardından online satışlara da geçmesinden sonra Migros da benzer bir uygulama başlattı.

Sebzve ve meyveleri üçte bir fiyatına satmaya başlayan Migros'un sanal marketi doğal olarak ilgi topladı.

Ancak Migros'un e-ticaret sitesi sanalmarket.com.tr'de alışveriş yapmak isteyenler ilginç bir durumla karşılaşıyor.

Daha önce alkol satışıyla birlikte kurban satışı da yaptığı için tepki çeken markette bu kez domuz eti ve ürünlerinin de sanal market üzerinden satışı yapılıyor.

Migros'un online alışveriş sitesine giren vatandaşlar, et, balık kategorisinde seçim yapmak istediklerinde karşılarına domuz eti ve ürünleri de çıkıyor.

Migros'ta domuz eti ve ürünleri olarak Mantis Kokteyl Domuz Sosis, Ifantis Frankfurter Domus Sosis, Tulip Pişirilmiş Domuz eti, İfantis Baharatlı Barbekü Domuz Sosis satılıyor.

Migros daha önce Koç Grubu'na aitti, ancak 2008 yılında İngiliz şirket BC Partners'a satılmıştı.

KURBANLIK SATIŞI DA YAPIYOR

Öte yandan, Müslümanlar'ın en hassas olduğu konulardan biri olan domuz eti konusunda hassasiyet göstermeyen Migros, domuz eti satışının yanında bir Kurbanlık eti satışına başladı.

Yorumlar

Gökhan Ulan beyinsizler sürüsü. Bu ülkede vatanımda sadece müslümanlar mı yaşıyor? Bi susmadınız aq. Müslüman olmayan bizlerin de bu vatan. Kesin sesinizi insan gibi yaşayın. Kimsenin dini kimseyi alakadar etmez. Adamlar da hizmet veriyor herkese.
eda Yuh diyorum...