Meral Akşener iddiaları yalanladı

İyi Parti'nin Belediye Başkan adayları belli olduğu iddia edilmişti. İstanbul'a aday gösterilen ismin Ümit Özdağ olacağı belirtiliyordu. Meral Akşener iddiaları yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Meral Akşener iddiaları yalanladı

Yerel seçimlere 5 aydan kısa bir süre kala partilerin belediye başkan adayları da yavaş yavaş netleşmeye başladı. Daha önce CHP bazı belediyelere aday göstereci isimleri erken açıklamıştı.

Şimdi de İyi Parti'nin Belediye Başkan adaylarının belli olduğu iddia edilmişti. İddiaya göre, İstanbul'da Ümit Özdağ, Adana'da İsmail Koncuk, İzmir'de Şengül Hablemitoğlu, Muğla'da Behçet Saatcı ve Balıkesir'de İsmail Ok aday gösterilecek isimler arasında yer aldı. Ancak iddia Akşener tarafından yalanlandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin büyükşehir belediye başkan adaylarının isimlerinin belirlendiği iddiasına ilişkin, "Bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim." dedi.

Akşener, partisinin genel merkezi önünde yaptığı açıklamada, her il, ilçe ve beldede aday çıkarmak için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Bazı basın yayın organlarında yer alan ve İYİ Parti'nin büyükşehir belediye başkan adayları olarak anılan isimlerle ilgili, "İsmi söylenen her arkadaşımızın her görevi en üstün niteliklerle yerine getireceğini sizinle paylaşmam lazım. Çok kıymetli arkadaşlarımız ama bu haberin kaynağı nedir bilmiyorum. Bizden olmadığını söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar