Kur'an okuyan kadın Lady Gaga değil

Dünyanın uçuk kaçık hayatı ve halleriyle tanıdığı Lady Gaga'nın, Yeni Zelanda'da katledilen Müslümanları anmak için Kur'an-ı Kerim okuduğuna yönelik sosyal medyada dolaşan videonun aslı ortaya çıktı. Videodaki kadın Lady Gaga değil, ona aşırı derecede benzeyen Tunuslu Sofia Sadek çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Kur'an okuyan kadın Lady Gaga değil

Dünyanın en uçuk kaçık şarkıcılarından biri olarak bilinen, tartışmalı bir hayatı bulunan Lady Gaga'nın Yeni Zelandalı Müslümanlar için Kur'an-ı Kerim okuduğu iddia edilmişti. Bu şekilde sosyal medyada dolaşan video kısa sürede büyük ilgi toplamıştı. Ancak gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Kur'an okuyan kadın Lady Gaga değil Tunuslu Sofia Sadek çıktı.

Yeni Zelanda'da katledilen Müslümanları anmak için Kur'an-ı Kerim okuyan Sofia Sadek'in Abdüssamed'i taklit etmesi ise görenleri şaşırtmıştı. 

İşte o ses: 

Yorumlar

zeydding Ben güldüm Allah da sizi güldürsün bu kadını Lady Gagaya nasıl benzettiniz anlayamadım :D Lady Gaga değil bu...
NEBİ SERİN ALLAH bütün insanlığa hidayet ihsan etsin. Yorumcu, herşeyi yorumlayabilir. Asıl olan BİZ MÜSLÜMANLARIN KURANI OKUMAMIZ ve HAKKINI YERİNE GETİRMEMİZDİR. Maaelesef, hep SINIFTA KALANLARIZ.