Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü de görevden alındı

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Emniyet Teşkilatı'ndaki görevden almalar sürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü de görevden alındı

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonu sonrası Emniyet Teşkilatı'ndaki görevden almalar sürüyor. Bursa Emniyet Müdürlüğü bünyesinde, uzun yıllar ilçe ve şube müdürlüğü de yapan Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir, görevinden alınarak Bursa Polis Eğitim Merkezi'ne atandı.

    17 Aralık sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü'nde görev yapan 14 daire başkanı görevden alınmış, değişiklikler kapsamında Kriminal Daire Başkanı Oğuz Karakuş da görevden el çektirilmişti. Emniyetteki kıyımlar hız kesmeden sürüyor. Kriminal Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir görevden alındı. Bursa'da merkez ilçeler Osmangazi , Yıldırım ve Asayiş Şube Müdürlüğü yapan Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir, Bursa Polis Eğitim Merkezi'ne müdür yardımcısı olarak atandı. Bozdemir, döneminde Bursa'nın yanı sıra Yalova, Çanakkale, Balıkesir, Kütahya ve Bilecik illerine hizmet veren laboratuvarına son teknoloji ile donatılmış yeni bina yapıldı. Bozdemir, yıllardır ihtiyaç duyulmasına rağmen yapılamayan binanın inşaatını kısa sürede bitirilmesi için yoğun gayret göstermişti. Bursa Kriminal Polis Laboratuvarı Bölge Müdürü Arif Bozdemir'in yerine Sefer Akıllı getirildi.

    Kıyım süresince Bursa Emniyet Müdürlüğü'nde 20'yi aşkın emniyet amiri ve şube müdürünün de bulunduğu yaklaşık 250 polisin görev yeri değiştirildi. CİHAN

Yorumlar