Kızım 33. Bölüm full HD canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Kızım 33. Bölüm 24 Mayıs 2019 Cuma akşamı bir kez daha hayranlarının karşısına çıkıyor. Babasının geçim derdi için gösterdiği çabalara birebir tanık olan Öykü, bu kez onun hiç sevmediği bir şey yapıyor. Öte yandan Öykü'nün zekâsıyla birbirine düşman olan Cemal ve Demir'i iki dost haline getirdiği görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
Kızım 33. Bölüm full HD canlı İzle - Son Bölüm Tek Parça

Kızım 33. Bölüm 24 Mayıs 2019 Cuma saat 20.00 itibariyle TV8 ekranlarında hayranlarıyla bir kez daha buluştu. Kızım son bölüm izleyenler, minik Öykü'nün sivri zekasıyla babası Demir ve onun can düşmanı Cemal'in arasını nasıl düzelttiğini, ikisini nasıl dost haline getirdiğini görecek. 

KIZIM 33. BÖLÜM FULL HD CANLI İZLE - SON BÖLÜM TEK PARÇA

KIZIM 23. BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE

Kızım son bölümde Demir ile Canan'ın yeniden ama bu kez gerçekten evlendiğine tanık olacaklar. Şimdiye kadar Öykü'nün hayatı söz konusu olduğu için formaliteden evlilik yapan ikili, birçok badireyi atlattıktan sonra şimdi gerçekten evleniyorlar.

Kızım 31. Bölüm izleyicileri en çok da Demir'in akıbetini merak ediyordu. Bir önceki bölümde yine dizinin en heyecanlı yerinde dizi bitmişti. Demir'in başına dayanan silahtan ses gelmişti, ancak Demir'in öldürülüp öldürülmediği belli değildi. Yeni bölümde Demir'in öldürülmediği görülüyor. Ancak Demir'in kurtulduktan sonra yine kaldığı yerden soygun işlerine devam ettiği görülüyor.

Kızım 27. Bölüm izleyenler Cemal'in Demir'in hayatını alt üst etmek için yeni numaralarıyla şaşıracak. Cemal, Demir'in babasını öldüren kişinin Uğur olduğunu ileri sürerek, iki dostun arasını açmaya çalışıyor. Cemal, cinayete tanık olduğunu ileri sürdüğünü birisini getirerek, Uğur'un Demir'in babasını nasıl öldürdüğünü anlattırıyor. Ancak Demir, Cemal'in bu anlattıklarının hiçbirine inanmıyor.

Demir, Cemal'e inanmadığını söylese de Uğur'dan şüphelenmeye başlıyor. Dayanamayarak sonunda Uğur'a konuyu açıyor. Uğur'dan duymak istediklerini duyuyor ancak kafasındaki şüpheli soruları sordukça istemediği şeyleri işitmeye başlıyor. Demir soruları art arda sorduktan sonra Uğur her şeyi anlatmaya başlıyor. Uğur, kendisinin böyle bir şey yapmadığını belirterek, Cemal'in ayarladığı Ahmet'in onu öldürdüğünü söyledi. Demir ise bu konuyu yıllarca kendisinden sakladığı için Uğur'a sert çıkıyor. Uğur ise hayatının zaten karanlık olduğunu düşündüğünden polise gidip şikayet edemediğini söylüyor. Ancak sonunda Cemal istediğini başarmış oluyor. Demir, Uğur'a, "Çık git hayatımdan ne ölüme ne dirime" diyerek onu hayatından çıkarıyor. Demir'in onu hayatından çıkarmasından sonra Uğur, babasını öldüren asıl kişinin kendisi olduğunu, geçmişi hatırlayarak, kara kara düşünmeye başlıyor.

Kızım 25. Bölüm izleyenler Öykü'nün önemli bir rahatsızlığını daha öğrenerek büyük üzüntü yaşayacaklar. Öykü ani bir şekilde rahatsızlanarak hastaneye kaldırılıyor. Babası Demir ile Candan Öykü'nün yeni durumunu öğrenince şoke oluyorlar. Çünkü Öykü'nün acilen ilik nakline ihtiyacı bulunuyor. Bunun için ise bir donör gerekiyor. Muhtemelen de ilk olarak Demir, verici olmak isteyecektir. Ancak Demir'in iliğinin tutup tutmayacağı ise henüz bilinmiyor. Hafızası yerine gelen Öykü artık Cemal'in yönlendirmesiyle hareket eden Zeynep ile gitmekten vazgeçiyor. Öte yandan bir andan ortadan kaybolan Uğur'un akıbeti ise merak konusu oldu. Birlikte iş yaptıkları karanlık adamlar tarafından darp edilerek ormanlık alana atılan Uğur'u herkes merak ediyor. Demir de her yerde didik didik Uğur'u arıyor. Ormanlık alana atılan Uğur ise kendine geliyor.

Kız 23. Bölüm izleyenler minik ve zeki çocuk Öykü'nün yaşadıklarına bir kez daha üzülecek, ancak dizinin sonlarına doğru yaşanan olumlu gelişme ile sevinecekler. Öykü'nün başındaki hastalık derdi giderek Demir, Candan ve Uğur için büyük bir problem olmaya devam ederken, bir de sokak serserisi Cemal'in babalık iddialarının ortaya çıkması işleri daha da zorlaştırıyor. Cemal, ikinci kez yaptırdığı DNA testinde Öykü'nün gerçek babası olmadığını öğreniyor; ancak Demir'e karşı olan kini ve nefreti onu yine de geri attırmaz. Cemal, sahte raporlarla Öykü'nün babası olduğunu ispatlamaya çalışıyor. Tabi bu arada Asu'nun kardeşi Zeynep'i de ayartarak Öykü'yü ona götürmesini istiyor. Cemal sahte rapor işini bir çeteye yaptırmaya çalışıyor. Çete ise yüklü para istiyor. Cemal yine de raporu istiyor. Ancak bu arada yeni bir şey öğreniyor. Demir'in de Öykü'yü mahkeme yoluyla alabilmek için bu çeteden sahte rapor çıkarttığını tespit ediyor. Bu da Öykü'nün gerçek babasının kim olduğu konusunu biraz daha karmaşık hale getiriyor. Eğer sahte rapor gerçek ise Demir de Öykü'nün babası değil. Kızım 23. Bölüm tek parça izleyenler Öykü'nün gerçek babası konusunda biraz daha kafa karışıklığı yaşamaya başlayacak.

Öte yandan Öykü için para bulmaya çalışan Uğur başını fena halde belaya sokar. Eskiden çalıştığı bir çete reisinden iş istemeye giden Uğur, kendisine bir vurgun işi verilir. Uğur, Demir ile birlikte giriştiği işten başarılı bir şekilde çıkar. Ancak parayı götürdüğü çete başı, Uğur'un payını vermeyi reddeder, üstüne bir de Uğur'u hırpalar. Uğur tekrar parasını almaya gider ancak bu kez daha fena halde darp edilerek ormanlık alana bırakılır. 

Dizinni sonlarına doğru ise Öykü'nün hafızası yerine gelir.

KIZIM DİZİSİNİN KÜNYESİ

Yayınlandığı kanal: TV8

Kızım dizisinin yönetmeni: Gökçen Usta

Kızım dizisinin yapımcısı: Fatih Aksoy - Medyapım

Kızım dizisinin senaristi: Banu Kiremitçi Bozkurt - Irmak Bahçeci

KIZIM DİZİSİNİN OYUNCULARI

Demir Göktürk (Buğra Gülsoy)

Candan Hoşgör (Leyla lydia Tuğutlu)

Öykü tekin (Beren Gökyıldız) 

Cemal Eröz (Serhat Teoman)

Uğur Adıgüzel (Tugay Mercan)

Sevgi Günay (Sinem Ünsal)

Müfide Adıgüzel (Suna Selen)

Asu Karahan (Selin Şekerci)

KIZIM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Sevilen Kızım dizisi, sahipsiz kalan küçük bir kız çocuğunun, sorumsuz büyükleri tarafından ortada bırakılmasını konu alıyor. Öykü(Beren Gökyıldız) 8 yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir (Buğra Gülsoy); tam da Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Sorumsuz baba Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak Demir, mahkemenin verdiği kararı unutarak farklı hayaller peşinden koşar. Demir, o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir... Demir ve ortağı Uğur (Tugay Mercan) bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan (Leyla Lydia Tuğutlu) ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

KIZIM DİZİSİ TEK PARÇA HALİNDE NASIL VE NEREDEN İZLENİR?

 Kızım son bölümü tek parça halinde izlemek isteyen izleyiciler maalesef TV8 internet sitesi ya da Youtube hesabında diziyi tek parça halinde bulamıyor. Bunun çeşitli sebepleri var. Acun Medya'nın Blutv ile yaptığı anlaşma gereği diziyi artık kendi saati dışında tek parça halinde izlemek sadece Blutv üzerinden mümkün. Peki blutv üyeliği nasıl yapılır diyorsanız onun için bu makalemizi okumanızı tavsiye ederiz.

Yorumlar

Emrah izlemeyiz bu kanalı sülale boyu TV8 hayranı değiliz
Emrah Dahada izlemeyiz bu kanalı sülale boyu TV8 hayranı değiliz
Emre Dahada izlemeyiz bu kanalı sülale boyu TV8 hayranı değiliz
hatice akalın her sey para.bu nedir yaaa