Kılıçdaroğlu yine Mısıroğlu'nu hedef aldı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, bir kez daha Yazar Kadir Mısıroğlu'nu hedef aldı. Kılıçdaroğlu, bu kez Mısıroğlu'na ağır ithamlarda bulunarak, "Vatan haini" ifadesini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Kılıçdaroğlu yine Mısıroğlu'nu hedef aldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Yazar Kadir Mısıroğlu'na yönelik ağır hakaretleri devam ediyor. Kılıçdaroğlu, CHP grup toplantısında bugün yaptığı konuşmada bir kez daha Kadir Mısıroğlu'nu hedef aldı. 

Kılıçdaroğlu, grup toplantısındaki konuşmasında Kadir Mısıroğlu için şunları söyledi: 

Mevcut Diyanet İşleri Başkanı inançla siyaseti bir araya getirdi. Türkiye Cumhuriyetine ihanet eden bir vatan hainini gitti makamında yattığı yerde ziyaret etti. Diyanet İşleri Başkanlığı bizim en gözde kurumlarımızdan biridir. Kışlaya siyaset girmeyecek camiye siyaset girmeyecek. O yüzden iki kurum da bizim göz bebeğimizdir. Peki bu fesli Kadir kim bir vatan haini, hainlikle de tarif edilemez sözlükte yeri yok bunun…

Erdoğan'ın akıl hocası, defalarca kendisi söylüyor zaten. Gidip Erdoğan'a düşüncelerimi aktarıyorum diyor. Büyük ortadoğu projesine taraftarım, ABD ne alacaksa alsın bana hilafeti versin diyor. Buna vatan haini denmezse ne denir? 

Şimdi ben yine Sayın Diyanet İşleri Başkanı’na soruyorum; Bu vatan hainini ne gerekçeyle ziyaret ettiniz. İnsani gerekçeyle… Sen insani gerekçeyle hangi şehit evini gazi evini ziyaret ettin… Ama diyanet işlerinde çalışan çok değerli insanlarımız var onları da buradan anmadan geçemeyeceğim.

Eğer sen edep sahibiysen o koltuktan ayrılacaksın kardeşim, nokta.

Yorumlar