Kenan Sofuoğlu'na yakışmayan hareket

Dünyaca ünlü sporcu milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun sosyal medya üzerinden yaptığı son paylaşımı tepki çekti.

Google Haberlere Abone ol
Kenan Sofuoğlu'na yakışmayan hareket

Spor hayatında gençlere örnek bir kişilik olarak gösterilen Kenan Sofuoğlu'nun milletvekili seçildikten sonra sık sık tartışma konusu olan hareketlerde bulunması sevenlerini üzdü. Sofuoğlu son olarak masaya ayaklarını koyarak çektiği bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı. Hayranları bu hareketi Kenan Sofuoğlu'na yakıştıramadığını belirterek tepki gösterince paylaşım kısa süre içinde kaldırıldı. Sofuoğlu, milletvekili seçildiğinde de TBMM'ye lüks otomobiliyle gelerek tepkileri üzerine çekmişti.

AK Parti'den 27'inci dönem Sakarya Milletvekili olarak seçilen eski milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İnstagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile tepkileri çekti. Sofuoğlu, TBMM'deki makam odasında çektiği ve sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafta; ayaklarını masaya uzatmış bir vaziyette, karşısında ise iki danışmanının hazır vaziyette beklediği görülüyor. Makam odasında, ayaklarını masaya atmış, karşısındaki danışmanlarının fotoğrafını çekip, fotoğrafın üzerine de "Emirerlerim" notunu yazıp paylaşan Sofuoğlu'na, sosyal medyadan büyük tepki çekti.

Gönderi, İnstagram hesabının hikayeler kısmında yayınlanırken, gelen tepkiler üzerine bir süre sonra fotoğraf yayından kaldırıldı. Sofuoğlu, konuya ilişkin bir açıklama yapmazken, tepkiler devam ediyor. Kenan Sofuoğlu, daha önce de milletvekili kartvizitinin İngilizce kısmında unvan olarak "Senatör" yazdırmasıyla gündeme gelmişti.

Yorumlar