Kayıp Ecrin ile ilgili yeni gelişme

Samsun'da 7 Mayıs tarihinde evinin önünde oynarken birden ortalıktan kaybolan ve kendisinden haber alınmayan küçük Ecrin'e ait olduğu değerlendirilen ceset parçalarına ulaşılmıştı. Bugün cesedin kalan parçalarının bulunması için çalışmalar yeniden başladı.

Google Haberlere Abone ol
Kayıp Ecrin ile ilgili yeni gelişme

Samsun Vezirköprü'de 21 gün önce kaybolan Ecrin Kurnaz'ı arama çalışmaları sürdürülürken dün saat 15.30 sıralarında, Ercin'in kaybolduğu evin yaklaşık 5 kilometre uzağında orman muhafaza memurları tarafından ayakkabı ve elbise parçaları bulundu.

Durumun jandarmaya bildirilmesinin ardından oay yerine gelen, olay yeri inceleme ve AFAD ekiplerinin yaptıkları arama çalışmasında Ecrin'e ait olduğu düşünülen ceset parçaları ve çocuk ayakkabıları buldu.

Bulunan kıyafetler güvenlik güçleri tarafından aileye teyit ettirildi. Arama çalışmalarına devam eden ekipler kafatası ve kemik parçalarına rastladı. Saat 22.00 sıralarında karanlık çökmesi ve arazi şartlarından dolayı ara verilen arama çalışmasına bugün yeniden başlandı.

Gün ağarınca olay bölgesinin görüntüleri ortaya çıktı. Pınar yolu üzeri Bağırsak Deresi mevkisinde orman yolu güzergahında bulunan giysi ve ceset parçalarının buraya nasıl atıldığı yetkililerce araştırılıyor. Ayrıca bölgede AFAD'a ait kadavra köpeği Abrek ile cesedin diğer kayıp parçalarını arama çalışması yapılacak.

Mahalle sakinlerinden Hüseyin Çamurcu, "Ormancılar cesedi bulmuş. Yol üstünde ilk önce ayakkabı ve elbise parçalarını bulmuşlar. Daha sonra da ceset parçalarına rastlamışlar. Durumu jandarmaya bildirmişler. Şimdi de bölgede önlem alındı. Aramalara devam edilecekmiş" dedi.

ECRİN'E NE OLDU?

Evinin önünde kaybolduktan sonra ailenin Müge Anlı'ya başvurması üzerine yapılan aramalar ve verilen ifadeler amca Özkan Kurnaz'ı gösteriyor. Kayıp Ecrin'in en son amca Özkan ile görüldüğü ifade ediliyor.

Yorumlar