Yurt içi, Aras ve PTT kargo takip işlemi nasıl yapılır?

Kargo takip işlemi ve gönderi takibi PTT, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, UPS ve USPS Tracking gibi Kargo firmaları ile yapılan bütün gönderilerin yakından izlenmesi açısından önemlidir. Kargo takip işlemi ve gönderi takibi gönderilerinizin zamanında ve güvenilir bir şekilde ulaşımını sağlar.

Google Haberlere Abone ol
Yurt içi, Aras ve PTT kargo takip işlemi

Kargo Takip işlemi veya kargo gönderi takip işleri verdiğiniz yurt içi ve yurt dışı kargolarınızın takibine olanak sağlar. Türkiye'nin en büyük kargo kuruluşlar olan PTT, MNG Kargo, Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, UPS ve USPS Tracking firmaları da teslimettiğiniz kargolarınızı Gönderi takibi sistemi ile yakından takip etme olanağını sizlere sunuyor. Kargo takip işlemi veya gönderi takibi ilgili kargo firmasına vermiş olduğunu gönderinizi tam zamanında yetiştirebilmek ve bu yetiştirme sürecinde, kargonuzu istediğin zaman ve istediğiniz yerde takip edebilmenizi sağlayan kargo takip sistemi bütün firmalar tarafından kullanılmaktadır. Kargo firmalarının sizlere verdiği barkod numarasında, takip kodu veya güvenlik kodu ile kargolarınızı no ile sorgulama işlemi her an nereye sevk edilmiş olduğunu görebilirsiniz.

PTT

Yurt içi PTT gönderi takibi için tıklayın.

Yurt dışı posta ve PTT kargo takibi için tıklayın.

MNG Kargo

Yurt içi ve yurt dışı MNG kargo ve gönderi takibi için tıklayın.

Yurtiçi Kargo

Yurt içi ve yurt dışı Yurtiçi kargo ve gönderi takibi için tıklayın.

Aras Kargo

Yurt içi ve yurt dışı Aras kargo takibi için tıklayın.

UPS

Yurt içi ve yurt dışı UPS kargo takibi için tıklayın.

USPS Tracking

Yurt dışı USPS Tracking kargo takibi için tıklayın.

ptt kargo takip

PTT Kargo, Türkiye'nin en büyük nakliye kuruluşlarından biridir. PTT; vermiş olduğunuz kargoları takip etmenizi ve kargolarınızı istediğiniz zaman ve istediğiniz zaman takip etmenizi sağlayan kargo takip sistemi kullanmaktadır.

PTT Kargo Takip İşlemleri Nasıl Gerçekleşmektedir?
PTT, Türkiye'nin her bölgesine her il ve aynı zamanda her ilçesine kargo gönderme kapasitesine sahiptir. PTT, hem uygun fiyatlı olması hem de hızlı olması nedeniyle vatandaşlar tarafından ilgi gören bir kuruluştur. PTT kargo takibini yapmak için; Kargonuzu teslim ettikten sonra kargo takip numarası verilir.

PTT Kargo Takip Numarası İle Neler Yapılabilir?

PTT kargo takip numarası ile kargoların tam olarak nerede ve ne zaman olduğunu görebilirsiniz. PTT'nin herhangi bir şubesinden, kargolarınızı PTT web sitesinden internet üzerinden teslim ettikten sonra size verilen gönderi Takip Numarasını bulabilirsiniz. Ancak, bu işlemi gerçekleştirmek için internet hesabınız yoksa, PTT şubelerinden elde ettiğiniz tüm bilgileri, size verilen Kargo Takip Numarası ile öğrenebilirsiniz. Size gelen kargolar veya tüm kargolarda verilen barkod numarası ile size çok fazla bilgi sahibiz. Sistemde barkod numarasını girerseniz; Gönderi ile ilgili en son bilgileri, kargo havalesi bilgilerini, gönderilecek gönderinin tüm bilgilerini, sevkıyat tarihini, alıcının bilgilerini, göndericinin bilgilerini, kargo tipini görebilirsiniz.

İnternet Üzerinden PTT Kargo Takibi Nasıl Yapılmaktadır?

www.gonderitakip.ptt.gov.tr internet adresini kullanarak, kargonuzun ulaşıp ulaşmadığını, tam olarak nerede olduğunu, eğer kabul edilmemişse geri gönderilip gönderilmediğini, yine çok kısa bir sürede öğrenme imkanına sahip olabilirsiniz. TC kimlik numaranızla ya da size verilen kargo takip numarasını kullanarak sisteme girdikten sonra, güvenlik kodunu da doğru girmeniz ile birlikte tüm bu bilgilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Gönderinizle ilgili herhangi bir aksiliğin yaşanması durumunda, tekrar aynı kargo takip numarasıyla durumdan haberdar olabilir ve PTT şubesi aracılığıyla duruma müdahale edebilirsiniz.

 

Yorumlar

Riyam shahrabani Neden hala teslim olmadi 13 gün olmiş çok marakettem
Takip yorgunu Bukadar karışık sistem yapmak zorundamiydiniz