Kara haber bu kez Şırnak'tan, yine mühimmat patlaması

Hakkari'deki acı olaydan sonra şimdide Şırnak'ta mühimmat patlaması meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre bir asker şehit düştü.

Google Haberlere Abone ol
Kara haber bu kez Şırnak'tan, yine mühimmat patlaması

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde 9 Kasım akşamı meydana gelen acı olayın üzerinden henüz bir hafta geçmeden benzer bir haber de Şırnak'tan geldi. Şırnak'ta havan topu atışı sırasında nedeni henüz bilinmeyen patlama meydana geldi. Patlamada ilk belirlemelere göre bir asker şehit düştü, 4 asker ise yaralandı.

Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesi Biliç Tepe üs bölgesinde, bugün öğlen saatlerinde havan atışı yapıldığı sırada patlama meyana geldi. Patlamada 1 asker şehit olurken, 4 asker yaralandı. Yaralı askerler olay yerinden yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle alınarak, Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı askerlerin tedavisi devam ederken, olay ile ilgili inceleme başlatıldı.

HAKKARİ'DE 7 ASKERİMİZ ŞEHİT DÜŞMÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Ortaklar Köyü kırsalında bulunan Süngü Tepesi'nde 9 Kasım 2018 tarihinde mühimmat patlaması meydana gelmiş, 7 asker şehit düşmüş, 25 asker ise yaralanmıştı. Patlamanın atış sırasında gerçekleştiği, daha sonra yapılan açıklamalarda belli olmuştu.

Yorumlar