İyi Parti ile ittifak CHP'lilerin içine sinmedi

İyi Parti ile ittifak yapan CHP'de huzursuzluk olduğu ortaya çıktı. İki parti arasındaki ittifakta varılan mutabakatın birçok partilinin içine sinmediği ortaya çıktı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kağan Salıcı, "İçime sinmeyen yerler var" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İyi Parti ile ittifak CHP'lilerin içine sinmedi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, İYİ Parti ile yapılacak olan seçim ittifakı ile önemli açıklamalarda bulundu. Oğuz Kaan Salıcı yerel seçimlerle ilgili yürütülen ittifak görüşmelerine ilişkin konuştu. Salıcı, sunucununun "21 il üzerinden bir anlaşma var, içinize sinmeyen bir yer oldu mu?" şeklindeki sorusu üzerine, "Var. İçime sinmeyen bir iki yer var ama şimdi isimlendirmiyim. Doğal olarak İyi Parti'deki arkadaşların da içine sinmeyen yerler vardır. Dolayısıyla meseleyi tekrardan dönüp açmak ve tartışmak anlamına gelebilir. Ama içime sinmeyen yerler var. İniş çıkışlar oldu, tartışmalı noktalar oldu. Masadan kalktığımız zamanlar oldu. Ama sonunda sağ duyu egemen oldu. Bizim arkadaşlarımızın da partili arkadaşlarımızın da fedakarlık yapacak durumlar oldu." şeklinde cevap verdi.

Salıcı partisinin İstanbul adayı hakkında ise şunları söyledi: Sayın Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü’nde başarılı bir ilçe başkanlığı süreci geçirdi. Sonra yüzde 51 ile Beylikdüzü’nde seçimi kazandı. Beylikdüzü AKP’den aldığımız bir ilçedir. Beylikdüzü’nde bir başarı hikayesi var. Sayın Ekrem İmamoğlu bizim gurur duyduğumuz belediye başkanlarımızdan biridir. Sayın genel başkanın aday gösterme gibi bir niyeti varsa bunu zaten parti meclisine getirecektir. Bizim parti meclisimiz hakkaniyetlidir.

Yorumlar