İstanbul'da hangi ilçelerde mazbatalar verildi?

31 Mart yerel seçimleri geride kalırken İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere seçimlere şaibe karıştırılan pek çok il ve ilçede itirazların incelenmesi devam ediyor. İstanbul'da kimlerin mazbata aldığı vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki kimler mazbata aldı, kimler mazbatayı bekliyor?

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da hangi ilçelerde mazbatalar verildi?

57 milyon seçmenin bulunduğu ve 48 milyonunun oyunu kullandığı 31 Mart yerel seçimlerinin üzerinden 10 gün geçti. Seçimlere şaibe karıştırıldığı iddialarının bulunduğu İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere pek çok il ve ilçede itiraz süreçleri devam ediyor.

Öte yandan vatandaşlar İstanbul'da kimlerim mazbatalarını aldığını ve kimlerin beklediğini merak ediyor. Peki kimler mazbatasını aldı, kimler mazbata almayı bekliyor?

28 İLÇE MAZBATALARINI ALDI

İl veya ilçe seçim kurulları tarafından mazbatanın verildiği ilçeler şöyle sıralanıyor: Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beykoz,  Beşiktaş, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Çekmeköy, Eyüpsultan, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli, Ümraniye, Üsküdar, Silivri, Sultangazi, Tuzla ve Zeytinburnu...

8 İLÇE MAZBATASINI BEKLİYOR

İstanbul'da mazbatasını bekleyen 8 ilçe ise şöyle:  Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli.

ŞİLE BUGÜN ESENLER İSE CUMA GÜNÜ ALACAK

Öte yandan Şile'de mazbata teslim işlemi yarın gerçekleştirilecek. Esenler ise Cuma gününü beklerken Maltepe'nin ne zaman alacağı henüz net değil... 

Yorumlar