İstanbul'da hangi ilçede kim ne kadar oy aldı? TAM LİSTE

İstanbul'da yenilenen seçimlerde HDP destekli Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu yüzde 54 ile kazandı. Peki İstanbul ilçelerinde hangi aday kaç oy aldı? İşte ilçelere göre İstanbul seçimleri...

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da hangi ilçede kim ne kadar oy aldı? TAM LİSTE

İstanbul'da 31 Mart 2019 Pazar günü yapılan seçimlerin iptal edilmesiyle birlikte yenilenen seçimlerde kazanan aday belli oldu.

Açıklanan resmi olmayan sonuçlara göre HDP destekli Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu, yüzde 54 oy alırken, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ise yüzde 45 oy aldı. 

Peki İstanbul ilçelerinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?

İşte 23 Haziran'da İstanbul ilçelerinde oy oranları:

23 Haziran 2019 İstanbul seçimlerinde Adalar, Arnavutköy, Ataşehir, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir ve Bayrampaşa'da Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın aldığı oy oranları:

23 Haziran İstanbul seçimlerinde Beşiktaş, Beykoz, Beylikdüzü, Beyoğlu, Büyükçekmece, Çatalca, Çekmeköy, Esenler, Esenyurt, Eyüpsultan ve Fatih ilçelerinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın aldığı oy oranları:

23 Haziran 2019 Seçimlerinde İstanbul ilçelerinden Gazianosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe ve Sarıyer'de Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın aldığı oy oranları:

İstanbul'da 23 Haziran'da yapılan seçimlerde Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şile, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar ve Zeytinburnu'nda Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın aldığı oy oranları şöyle:

Yorumlar