İntihar eden akademisyenle ilgili şok gerçek ortaya çıktı

Bartın Üniversitesi'nde doktor öğretim üyesi olan Güneş Günay Sezer, çalıştığı kurumun beşinci katından atlayarak hayatına son vermişti. Sezer'in 2 aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
İntihar eden akademisyenle ilgili şok gerçek ortaya çıktı

Bartın'da öğretim görevlisi olarak çalıştığı üniversitenin 5. katından atlayarak intihar Doktor öğretim üyesi Güneş Günay Sezer'in iki aylık hamile olduğu ortaya çıktı.

Akademik hayatına bir çok başarı sığdıran 35 yaşındaki öğretim görevlisi Güneş Günay Sezer'in hakkında öğrenci forumlarında öğrenciler tarafından yapılan yorumlarda ise hiçbir olumsuzluk olmaması dikkatlerden kaçmadı

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Başarılarla dolu kısacık hayatında 2012'de Yayın Teşvik Ödülü, 2014'te Poster ikincilik ödülü, 2016'da Akademik Teşvik Ödülü alan Güneş Günay Sezer'in geçen yıl ise uluslararası yayınlarda Akademik Performans üçüncüsü olduğu ortaya çıktı.

NEDENİ ÖĞRENİLEMEDİ

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda akademisyen olarak görev yürüten ve olay günü çalıştığı binasının 5. katına çıkan Sezer, buradan atlayarak hayatına son verdi. Öğretim görevlisi Sezer'in neden intihar ettiği henüz bilinmiyor.

NE OLMUŞTU?

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda öğretim görevlisi olarak görev yapan 35 yaşındaki Doktor öğretim üyesi Güneş Günay S. çalıştığı 5 katlı okul binasının en üst katından atlayarak intihar etti.

BİNANIN EN ÜST KATINDAN ATLADI

Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'nda saat 15.00 sıralarında meydana gelen olayda Bartın Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbı Hizmetler ve Teknikleri Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama Programı'nda öğretim görevlisi olarak görev yapan Doktor öğretim üyesi Güneş Günay S., binanın 5'inci katından kendisi aşağıya bıraktı. Öğrencilerin çığlıklarını duyan üniversitenin güvenlik görevlileri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Güneş Günay S.'nin öldüğünü tespit etti. Olayın ardından kampüste derslere ara verildi.

Yorumlar