İmamoğlu'nun İBB'de bıraktığı danışmanları da gönderildi

Ekrem İmamoğlu, göreve gelir gelmez Beylikdüzü'ndeki özel çalışanlarını da buraya aldırdı. YSK tarafından görevden alındıktan sonra ise bu isimleri yanında götürmedi. Yerine gelen başkanvekili ise bu isimleri de İmamoğlu'nun peşinden gönderdi.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'nun İBB'de bıraktığı danışmanları da gönderildi

Ekrem İmamoğlu'nun İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne Beylikdüzü'nden getirdiği danışmanı, kendisinden sonra görevden alındı.

Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK) İstanbul seçimlerinin yenilenmesine karar vermesi ve Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını iptal etmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanlığına atanan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İmamoğlu'nun “Basın danışmanı” olarak göreve getirdiği Murat Ongun'u İmamoğlu'nun peşinden gönderdi.

YSK kararı ile mazbatası iptal edilen ve yerine kayyım olarak atanan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ekrem İmamoğlu’nun İBB'ye “Basın danışmanı" olarak görevlendirdiği Murat Ongun'un yerine başka ismi görevlendirdi.

İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediyesi’nden beri danışmanlığını yapan gazeteci Murat Ongun'un ardından diğer danışmanlar da işten çıkarıldı.

Yorumlar