İmamoğlu'nun FOX TV tarafından gizlenen görüntüleri ortaya çıktı

CHP adayı İmamoğlu'nun her adımını takip ederek haber yapan ABD sermayeli FOX TV'nin Ordu Havalimanı'ndaki "Valiye hakaret görüntüleri"ni gizlemesi tepki çekmişti. O görüntüler bugün ortaya çıktı. Görüntülerde, İmamoğlu'nun devletin valisine açıkça hakaret ettiği görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu'nun FOX TV tarafından gizlenen görüntüleri ortaya çıktı

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun her adımını yakından takip ederek detaylı bir şekilde haber yapan Amerikan kanalı FOX TV'nin gizlediği hakaret görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntüler elinde olduğu halde yayınlamayarak büyük bir skandala imza atan FOX TV ve sunucusu Fatih Portakal'ın gizlediği görüntüler başka kanallar aracılığıyla ortaya çıktı.

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Ordu-Giresun Havalimanı'nda VIP salonu kullanma hakkı olmadığı halde içeriye girmeye çalıştı. Ancak polisler kuralları hatırlatarak içeri almayacaklarını söyledi. Bunun üzerine İmamoğlu, Ordu Valisi Seddar Yavuz'a ağır hakaret etti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Gencer Bayram, VIP salonunu kullanmalarının mümkün olamayacağını söyleyince yaşanan gerginlikte İmamoğlu polislere, 'Bu sizlik bir durum değildir. Bu Vali itlik yapmıştır. Kendisine aynen iletin' dedi.

Yorumlar