İmamoğlu, Erdoğan'ın twitini beğendi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün bir cenaze töreninde karşılaştıklarını ve aralarında geçen diyaloğu anlattı. İmamoğlu, Erdoğan'ın "seçim tartışmaları geride kaldı" şeklindeki Twitter mesajını ise beğendiğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu, Erdoğan'ın twitini beğendi

İstanbul'daki tartışmalı oy sayımlarının ardından İBB Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile karşılaşmalarını anlattı.

İmamoğlu seçildikten sonra ilk olarak dün akşam Cumhurbaşkanı İstanbul'a geldiğinde, karşılaşma töreni sırasında karşılaşmıştı.

Erdoğan ve İmamoğlu, bugün Marmara İlahiyat Fakültesi Camii'nde kılınan cenaze namazında karşılaştı. Namazdan sonra ise ayaküstü sohbet etti, o anlar kameralara yansıdı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu o anları şu sözlerle anlattı:

"Karşılaşmamız gerekiyor. Çünkü biz bu millete hizmet eden; iki makama sahibiz. Kendisi Cumhurbaşkanı, biz İBB Başkanıyız. Bunlar gayet doğal, bu ülkenin normalleşmesi demek. Ben, her zaman bunu temsil etmeye ve uygulamaya çalışacağım. Fırsat bulursam merhabalaşırım, fırsat bulursam kucaklaşırım. Fırsat bulursam sohbet ederim bu benim içinn keyiftir. Dün ve bugün merhabalaşmanın ötesinde kandilini kutladım."

Bir gazetecinin "Hayırlı olsun dedi mi size" sorusunu ise İmamoğlu; "Kendisi öyle bir cümle kullanmadı. Sadece kandilini kutladığımda iade-i kutlama yaptı." diye cevapladı.

İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlar konusunda ise, "Ben de beğendim" dedi.

Erdoğan, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımlarda seçim tartışmalarının artık geride kaldığını söylemişti.

Yorumlar