İmamoğlu ailesinin mal varlığı 'o tarih'ten sonra patlama yapmış

Ekrem İmamoğlu, daha önce mahkeme kararıyla gizlilik konulan mal varlığını açıkladıktan sonra gözler malların edinme şekli ve zamanlamasına çevrildi. İmamoğlu ailesinin mal varlıklarında belli bir tarihten sonra "patlama" yaşandığı görülüyor. O tarih ise Ekrem İmamoğlu'nun CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığına geldiği 2008 yılıdır. Özellikle de baba İmamoğlu'nun o tarihten önce sıradan bir vatandaş kadar mal varlığı varken, o tarihten sonra büyük bir patlama yaptığı görülüyor.

Google Haberlere Abone ol
İmamoğlu ailesinin mal varlığı 'o tarih'ten sonra patlama yapmış

HDP destekli Millet İttifakı'nın İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, daha önce mahkeme kararıyla gizllik kararı aldırdığı mal varlığını seçimlerden sonra açıkladı.

Açıklanan mal varlığında dikkat çeken bir ayrınta var. İmamoğlu ailesinin belli bir tarihten önce neredeyse sıradan bir vatandaşın sahip olduğu kadar mal varlığına sahip olduğu görülüyor; ancak belli bir tarihten sonra İmamoğlu ailesinin mal varlığında gözle görülür derecede ani bir patlama yaşandığı görülüyor. O tarih ise Ekrem İmamoğlu'nun siyasete girerek CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı olduğu dönemdir. İmamoğlu 2008 yılında Beylikdüzü İlçe Belediye Başkanı olmuştu. İşte İmamoğlu ailesinin 2008 yılı öncesi ve sonrası ya da CHP öncesi ve sonrası mal varlıklarındaki durum:. 

Ekrem İmamoğlu'nun babası Hasan İmamoğlu'nun 2008 yılından önce sadece bir arsa, bir dükkan ve bir tarlası bulunurken 2010 yılından itibaren arsa ve emlak zengini olduğu görülüyor. 

İşte Hasan İmamoğlu'nun CHP sonrasında elde ettiği mal varlığı: 

Yorumlar

Ihsan beylikdüzü ekreme yaramış