Galatasaray Divan Kurulu CHP Grup Toplantısı'na dönüştü

Galatasaray Divan Kurulu'nda HDP destekli Millet İttifakı'nın İstanbul adayına açık ve aleni bir şekilde destek istendi. Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, kürsüde yaptığı konuşmada 23 Haziran'da herkesi İmamoğlu'na oy vermeye çağırdı. Hayri Kozak'a başta Galatasaray taraftarı olmak üzere birçok kesimden sert tepkiler geldi.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray Divan Kurulu CHP Grup Toplantısı'na dönüştü

Galatasaray Divan Kurulu toplantısında kürsüye çıkarak CHP’nin adayı Ekrem İmamoğlu’na açık destek verip sporu siyasete bulaştıran GS Divan Kurulu üyesi Hayri Kozak’a sosyal medyadan tepki yağıyor. Başta ultrAslan resmi Twitter hesabı olmak üzere binlerce Galatasaraylı sosyal medya kullanıcısı, Kozak’a tepki mesajları yağdırıyor. Kozak, istifaya davet ediliyor.

Galatasaray Divan Kurulu toplantısında kürsüye çıkarak CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu'nun sloganını kullanıp açık destek veren Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak'a ultrAslan resmi Twitter hesabı da tepki gösterdi.

ULTRASLAN'DAN AÇIKLAMA; KOPUK, YERSİZ

ultrAslan 2.48 milyonluk takipçisinin yer aldığı Twitter'da Hayri Kozak'ı "Galatasaray'ın sadece başarı olarak değil, mali olarak da büyük rahatlama yaşayacağı ve 22. Şampiyonluğa koştuğumuz en kritik haftalarda bu gerçeklerden tamamen uzak ve kopuk, gündemi yerli yersiz meşgul eden konuşmalara yine bir Divan Kurulu'nda şahit olduk" sözleriyle eleştirdi.

Twitter kullanıcılarından da çok sayıda tepki mesajı alan Hayri Kozak'a 'sporu siyasete karıştırdın' tepkisi geldi. Özellikle Galatasaray taraftarları, Hayri Kozak'ı eleştiri mesajlarına boğdu.

TEPKİLER SEL OLDU

Bir kullanıcı "Bu kulübe gönül verenler farklı siyasi görüşte insanlar var. Sırf kötü imajını düzeltmek ve taraftara şirin görünmek için kulübü kullanamazsın. Hayri Kozak, çıkarsın kulüpten bağımsız açıklamanı yaparsın. Yemeyin bunları arkadaşlar" diyerek tepkisini dile getirdi.

"TAKIMA DESTEĞİMİ ÇEKİYORUM"

Yine bir kullanıcı da "Hayri Kozak ve ona alkış tutan zavallılar. Hepinizi kınıyorum ve bugün itibariyle takıma desteğimi çekiyorum. Siz gidin parti kurun. Spora pisliğinizi bulaştırmayın" sözleriyle Kozak'ı eleştirdi.

"TAKIMDAN ELİNİ ÇEK"

Twitter'dan tepkiler bitmezken bir kullanıcı "Hayri Kozak sen kim oluyorsun da Galatasaray kürsüsünde siyaset yapıyorsun. Orası bir parti meclisi değil. Seni biz de başkan seçmedik. Bir an önce takımdan elini çek ve defol" şeklinde Kozak'ın istifasını istedi.

MEMLEKETİ KİMDEN KURTARACAKSINIZ HAYRI BEY?

Bilindiği gibi A Spor yorumcusu Turgay Demir de Twitter hesabından Hayri Kozak'a tepki göstermişti.

Demir, "Ben seçim-meçim bilmem vatan bilirim... birileri düğmeye basmış gibi herkes aynı anda aynı şeyleri yazıyorsa bu işte bir bit yeniği var derim..."

Yorumlar

Ihsan galatasaray spor kulübümü siyasi partimi, karar versin
Serdar Fanatik bir Galatasaraylı olarak bunların yaptıklarını hiç bir şekilde tavsip etmediğim gibi kınıyorum Galatasaray bir grup insan topluluğuna hitap eden bir siyasi parti değildir bir siyasi partinin sözcüsü hiç değildir ben aynı zamanda koyu bir Recep Tayyip Erdoğan hayranıyım şunun için söylüyorum bunuda bir futbol külübü hiç bir siyasi partinin uşaklığını yapamaz bu açıklamayı yapan şahıs gitsin kendi görüşünü kendine şaklasın bizim adımıza bizim gönül verdiğimiz takım genel kurulunda bu şekilde açıklama yapamaz derhal Galatasaray spor kulübüne kayyum atanmalıdır ve Galatasaray lisesi görüşü tamamen kaldırılmalıdır güzide kulübümüzden