FETÖ Savcısı: Hristiyan bir ülkede temel atsak daha kolay

ByLock yazışmaları ortaya çıkan FETÖ'nün firari savcısı Mehmet Yüzgeç'in, "Hristiyan bir ülkede sıfırdan medeniyet kursan, daha erken yol alırsın" dediği tespit edildi

Google Haberlere Abone ol
FETÖ Savcısı: Hristiyan bir ülkede temel atsak daha kolay

FETÖ üyeliği suçlamasıyla yargılanan firari eski savcı Mehmet Yüzgeç'in, örgütün şifreli haberleşme ağı ByLock üzerinden başka bir örgüt üyesine, "Hristiyan bir ülkede sıfırdan medeniyet kursan, daha erken yol alırsın" mesajını attığı tespit edildi.

ByLock'u kullananlar arasında bulunan Yüzgeç'in, 2016'nın ilk aylarına kadar program üzerinden iletişime devam ettiği belirlendi.

Yüzgeç'in ByLock yazışmaları şu şekilde: "Keşke başka bir ülkeye ışınlanabilsek hep birlikte. Hristiyan bir ülkede sıfırdan medeniyet kursan daha erken yol alırsın. Şirketin (FETÖ) tüm kadrosunu bir emirle dışarı çıkarabilseler, oradakilere de ne haliniz varsa görün deseler. Kadroları ve tüm maddi imkanları zengin Afrika ülkesine aktarsan sıfırdan medeniyet kurarsın. Bunu en az 6 ay, 1 yıl önceden söyledim etrafıma. Terk edelim bu ülkeyi, 'Sizin olsun' diyelim. Geri kalan körleri de Ergenekon ham yapsın da akılları başlarına gelsin ama daha yeni jeton düşüyor bazılarında. Şimdi söylüyorlar, çok geç kalındı."

Yorumlar

ihsan keşke öyle yapsaydınız türkiye başına bela olmazdınız