Fenerbahçe son saniyede Trabzon'un elinden kurtuldu

Fenerbahçe, Süper Lig kapsamında Trabzonspor'u evinde konuk etti. Kadıköy'de nefeslerin tutulduğu maçta ilk gol misafir takımdan geldi. Fenerbahçe son saniyede yakaladığı golle beraberlikle yetindi. Fenerbahçe, düşme hattından kurtulmak istiyor, Trabzonspor ise ilk 4 arasındaki pozisyonunu koruyarak Avrupa Kupaları'na katılma hedefinden şaşmak istemiyor.

Google Haberlere Abone ol
Fenerbahçe son saniyede Trabzon'un elinden kurtuldu

Fenerbahçe, Süper Lig'in zorlu takımlarından Trabzonspor'u Kadıköy'de ağırlıyor. Maçta ilk gol Trabzonspor'dan geldi. Maçın sonuna kadar durum bu şekilde devam etti, hakem 6 dakika uzatma verdi. Uzatmalarda da gol atamayan Fenerbahçe son saniyelerde bir gol atarak beraberliği yakaladı.

Trabzonspor'un golünü 16. dakikada Yusuf Yazıcı attı. Fenerbahçe'ye puanı getiren gol ise 90+6. dakikada Valbuena ile geldi. Fenerbahçe'de 71. dakikada Sadık Çiftpınar, gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Bu sonucun ardından Trabzonspor, 53 puanla 4. sırada yer aldı. 4 maçtır kazanamayan Fenerbahçe ise 34 puanla 14. sırada kaldı.

Süper Lig'in 31. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. Trabzonspor ise sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

Fenerbahçe son saniyede Trabzon'un elinden kurtuldu

Süper Lig'de son 3 maçında galip gelemeyen ve küme düşme hattının 4 puan üstünde 33 puanla 14. sırada yer alan sarı-lacivertliler, Trabzonspor karşısında kazanarak rahat bir nefes almak istiyordu.

52 puanla 4. sırada yer alarak Avrupa kupalarına katılma yolunda büyük avantaj yakalayan bordo-mavililer ise deplasmandaki 22 yıllık galibiyet hasretine bu kez son vermenin peşindeydi.

FENERBAHÇE: 1 - TRABZONSPOR: 1 (16' Yusuf Yazıcı)

SAAT: 19:00
HAKEM: Cüneyt Çakır
VAR: Bülent Yıldırım
STAT: Ülker Stadı
YAYIN: beIN SPORTS 1

FENERBAHÇE: Harun, Isla, Skrtel, Sadık, Hasan Ali, Mehmet Topal, Dirar, Jailson, Zajc, Ayew, Soldado
YEDEKLER: Volkan, Şener, Roman, Cebrail, Oğuz Kağan, Ferdi, Eljif, Tolgay, Alper, Valbuena
TEKNİK DİREKTÖR: Ersun Yanal

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Hüseyin, Novak, Sosa, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf, Nwakaeme, Rodallega
TEKNİK DİREKTÖR: Ünal Karaman

VOLKAN DEMİREL ÇİLEDEN ÇIKTI

Sarı-lacivertli ekibin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel, Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa sert açıklamalarda bulundu. Demirel, maçın bitimiyle soyunma odasına giderken, Trabzonspor'dan bir kişinin arkasından laf attığını belirterek, "Oynamıyorum, oynamadığım için buraya gelmemi gereksiz görenler olabilir, ben de gereksiz görüyorum. Ancak biz kendi derdimize düşmüşüz, kimse bizimle uğraşamaz. Trabzonspor'un analizcisi mi, tercümanı mı, arkamdan gereksiz laflar söylüyor. Gelsin benden ve camiadan özür dilesin, yoksa onu otobüsünden alır özür diletirim. Herkes haddini bilecek. O doğduğundan beri biz burada yenilmiyoruz. Herkes haddini bilecek" diye konuştu.

ALİ KOÇ'TAN VOLKAN'A UYARI

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Asbaşkan Semih Özsoy ve yönetim kurulu üyelerinden Selahattin Baki, soyunma odası girişinde deneyimli kalecinin açıklamalarına yönelik görüşme yaparak, uyarılarda bulundu.

Yorumlar