Erdoğan: Yarın medyada çok önemli bir şey göreceksiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul seçimleriyle ilgili Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı adaylarının yaptıkları "ortak yayın" ile ilgili olarak, "Yarın medyada çok önemli bir şey göreceksiniz" diyerek herkesi merakta bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan: Yarın medyada çok önemli bir şey göreceksiniz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul seçimlerine birkaç gün kala İstanbul'da temaslarını sürdürüyor. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'nun yaptıkları "ortak yayın" tartışmasıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan açıklamalarında şunları söyledi: Devletin valisine, Ordu Valisine ne dediğini biliyorsunuz. Hakaret. ‘İt’ ondan sonra ‘hayır.’ Görsel medya, yazılı medya hepsi bunu tevsik etti, belgeledi. Şu anda seçim var diye valimiz davasını henüz açmış değil ama davasını açacak. Yarın medyada çok daha önemli bir şey göreceksiniz. Bu televizyon programıyla alakalı olarak. Program öncesi moderatörle nasıl ve nerede buluştular bunu göreceksiniz. Hiçbir şey dürüst ve samimi değil.”

Geçersiz oyların sayılmasıyla farkın kapandığını görünce panikleyip hırsızlıklarını gizlemek için seçim kuruluna gece yarısı baskın yapanların da kimler olduğunun kamera görüntüleriyle ortaya çıktığını dile getiren Erdoğan, “Yavuz hırsız misali, tüm bu gerçekler ortadayken suç bastırmaya çalışıyorlar ama nafile. Milletimiz her şeyi görüyor, değerlendiriyor” dedi.

Yorumlar

Ihsan yahudioğlu ismail ile yunanoğlu ekremim kumpası çıktı binaliye oyun oynamışlar sahtekar bunlar bundan belediye başkanımı olur