Erdoğan İstanbul'da, Kılıçdaroğlu Bolu'da namaza gitti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı namazını İstanbul'da, Başbakan Yıldırım Erzincan'da, Kılıçdaroğlu ise Bolu'da kıldı

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan İstanbul'da, Kılıçdaroğlu Bolu'da namaza gitti

Sonhaberler | Haber Merkezi

Ramazan Bayramı'na siyasi liderler farklı farklı şehirlerde girdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bayram namazı için geldiği Mimar Sinan Camisi'nden birazdan ayrılarak konutuna geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bayram namazı için Kısıklı'daki konutundan çıkarak Ataşehir'deki Mimar Sinan Camisi'ne geldi.

Erdoğan'ın, birazdan camiden ayrılarak konutuna geçeceği öğrenildi. 

BAŞBAKAN YILDIRIM ERZİNCAN'DA

Başbakan Binali Yıldırım, bayram namazını Erzincan'ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı köyünde kıldı. Başbakan Yıldırım, cami çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU BOLU'DA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bayram namazını İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki amacıyla Ankara'dan İstanbul'a başlattığı yürüyüşün bugünkü durağı olan Bolu'nun Karacaağaç Köyünde bulunan köy camisinde kıldı.

BAHÇELİ ANKARA'DA

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise bayram namazını Ankara'da kıldı. Bahçeli, bayram namazından sonra ilk olarak Alparslan Türkeş'in mezarını ziyaret etti. Bahçeli, buradan ayrılışı sırasında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, 15 Temmuz darbe girişimine ve süren davalara değindi. 

Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nun 15 Temmuz darbe girişimiyle sözlerine de değinerek, "Kemal Kılıçdaroğlu 18 Temmuz ile ilgili ne demek istiyor. Yürürken düşünmesi lazım" dedi. 

SP LİDERİ ANKARA'DA

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bayram namazını Balgat Hamidiye Camisi'nde kıldı.

Karamollaoğlu, namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

Karamollaoğlu, camiden ayrılırken yaptığı açıklamada, tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladığını belirterek şunları kaydetti:

''Cenabıhak, inşallah bütün milletimize bu bayramı hakiki bir bayram olarak kutlamayı nasip eder. İslam aleminde birçok sıkıntılar çekiliyor. İnşallah bu sıkıntılar, bu bayram vesilesiyle yapılan duaların da hürmetine giderilmiş olur. Hem ülkemize hem de bütün İslam alemine hayırlı bayramlar diliyorum. Cenabıhak bu sıkıntıları bertaraf etsin."

Yorumlar