Erdoğan'dan sebze açıklaması: Oyunu bozduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sebze meyve fiyatlarındaki fahiş fiyatlara yaptıkları müdahaleyle oyunu bozduklarını belirterek, fiyatlarını indiğini hatırlattı.

Google Haberlere Abone ol
Erdoğan'dan sebze açıklaması: Oyunu bozduk

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Balıkesir mitinginde yaptığı konuşmasında "AK Parti bugüne kadar 81 ilimizin her yerinde gerçekleştirdiği projelerle Türkiye'ye çağ atlatmıştır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Balıkesir'de halka seslendi.

​Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

— Balıkesir her dönemde milletimizin uyanışına öncülük etmiştir. Balıkesir sadece Kurtuluş'a değil, kuruluşa da öncülük etmiştir. İnşallah 31 Mart'ta da Balıkesir dalga dalga tüm Türkiye'ye yayılacak yeni bir uyanış, şahlanış bayrağını yükseltecektir.

— AK Parti bugüne kadar 81 ilimizin her yerinde gerçekleştirdiği projelerle Türkiye'ye çağ atlatmıştır. Hükümete geldiğimizde satın alma paritesinde 17. olan Türkiye'yi bugün 13.'lüğe yükselttik, inşallah yıl sonunda bu 12.'liğe ulaşacak.

— Bu yollar olmasaydı, bizim halimiz ne olacaktı? Yol varsa medenisin.

— İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir kuzey ve batı kavşağı arasındaki kısmıyla Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümünü önümüzdeki ay trafiğe açıyoruz.

— Balıkesir'e iki üniversite kazandırdık, hizmet mi? İşte buyurun hizmet. Biz atalarımızın eserlerine sahip çıktık ve çıkmaya devam ediyoruz. Sağlıkta Balıkesir'e 66 sağlık tesisi kazandırdık. Balıkesir'in bölünmüş yol uzunluğunu 589 km'ye çıkarttık. Bu yollar olmasaydı bizim halimiz ne olacaktı. Yolun varsa medenisin. İzmir, Aydın ve Antalya gibi turizm merkezlerinin Avrupa ile arasındaki mesafe kısalacak.

— Buradan bir müjde vermek istiyorum, Bay Kemal ne verir bilmiyorum. Mahkemeleri durmadan kazanıyorum. Biz de bunu Mehmetçik Vakfı'na hibe ederiz. Bu yıl içinde havalimanımızı hizmete açıyoruz. Böylece uçak yolculuğu için Edremit'e kadar gitmek zorunda kalınmayacak.

— Kaz Dağları'nda Unesco standartlarında bir jeopark kuruyoruz.

— Benim vatandaşımı sömürmeye kimsenin hakkı yok. Önümüzdeki dönemde, Balıkesir'i 2013'e hazırlamayı sürdüreceğiz.

— Ülkemiz bölgesinin ve dünyanın en büyük ordularından birine sahiptir Değişen ihtiyaçlara göre, ordumuzun yapısını güçlendirmek en başta gelen görevlerimizdendir. Milli Savunma Bakanlığımıza ve Genelkurmay başkanlığımıza talimatı verdim, bir çalışma ortaya çıkardılar.

Yorumlar