Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında Sadettin Köpek yalvarıyor! Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında oba beyinin yemini büyük oluyor. Sadettin Köpek'in artık kıpırdayamaz hale geldiği Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında, oba beyi yapılanların hesabını sormaya başlamıştır. Hayalini gerçekleştirmek için öncelikli konunun oba içi dirlikten geçeceğini gayet iyi bilen oba beyi, Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında bunun için harekete geçecektir.

Google Haberlere Abone ol
Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanı yayınlandı

Sonhaberler | Haber Merkezi

Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında etrafı düşmanlarla dolu olan oba beyi, adaletin dengesini korumaya yemin etmiştir. Sadettin Köpek ise artık köşeye sıkıştığının farkına varmıştır. Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında kendisine gelip durması için yalvaran Sadettin Köpek, bu çağrısına yanıt alabilecek midir? Diriliş Ertuğrul 76. bölüm fragmanında düşmanların zaten belli olduğunu dile getiren oba beyi, içlerindeki düşmanların da kendilerini yıkamayacaklarını ifade ediyor

Tekfur’u öldürten ve suçu Ural’a yıkmak niyetiyle Lazkaris’i Çavdar Obasına gönderen Vasilius, hain emellerinde başarıya ulaşmış gözükmektedir. Lazkaris, Ertuğrul ve Aliyar’ın konuşturmaları neticesinde bu cinayeti ona Ural’ın yaptırdığını söylemiştir. Bu itirafı duyduğunda irkilen Aliyar, Ertuğrul’un yanında yer alacak mıdır?

Tekfur cinayetiyle alakası olmadığı halde şimdi büyük bir tehlikenin içinde olan Ural, bu durumdan kurtulabilecek midir? Lazkaris’in itiraflarını duyan Köpek, Candar, Aslıhan, Çolpan ve Kutluca’nın tutumu ne olacaktır?

Saadettin Köpek sonunda istediği cevabı almış, Aslıhan evlenmeye razı olmuştur. Fakat Lazkaris’in itirafı bütün obayı karıştıracak mahiyettedir. Ayrıca Ural tarafından sürekli Aslıhan’la evlendirileceği vaadiyle avutulan Batuhan bu evliliğe asla razı gelmeyecektir. Bütün bunlardan habersiz olan Köpek, bu sorunları aşarak Aslıhan’la nikâhlanabilecek midir?

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Türlü oyunlara karşı göğüs geren, kurulan tuzağı tersine çeviren ve nihayet tekfurun kızını kurtararak kaleden sağ çıkmayı başaran Ertuğrul Bey ve alpları Tekfur’la dostluk ilişkisi kurmuşlardır. Fakat hain emelleriyle bu oyunu bozmak isteyen Vasilius boş durmayacaktır. Şimdiki planı Ertuğrul’un hanında Tekfur’u öldürterek Ertuğrul’u zor durumda bırakmak ve Türklerle Bizans arasında savaş başlatmaktır. Peki, Vasilius bu planında başarıya ulaşacak mıdır?

Aslıhan’a ilgisi olan Sadettin Köpek, Ural’ın da desteğiyle Candar Bey’den Aslıhan’ı istemiştir. Bu teklife Candar Bey ne diyecektir? Önceki bölümlerde babasına mutlak itaat sözü veren Aslıhan, Saadettin Köpek ile evliliğe olumlu yaklaşacak mıdır? Bu meselede Aliyar’ın tutumu ne olacaktır?

Daha önce Çolpan’la birlikte Toktamış Bey’i öldüren Aybüke, Kutluca tarafından sorguya çekilmiş, bu tehlikeli durum Çolpan’a yansıtılınca Çolpan hemen harekete geçerek acımadan Aybüke’yi öldürmüştür. Gün geçtikçe Çavdar Obasında gördüğü kirli işlerden rahatsız olan Kutluca nasıl bir tavır içinde olacaktır? Bu ölümün bir cinayet olduğunu öğrenebilecek midir? Öğrenirse nasıl bir tutum içinde olacaktır?

Yorumlar