Çubuk Kaymakamlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na yalanlama

Çubuk Kaymakamlığı, kendilerine haber vererek şehit cenazesine gittiğini ileri süren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu yalanladı. Kayamakamlıktan yapılan açıklamada, Kılıçdaroğlu'nun, "Haberi olmasaydı kaymakam beni karşılamazdı" şeklindeki sözleri hatırlatılarak, kaymakamın Milli Savunma Bakanı Akar'ı karışlamak için orada bulunduğu esnada Kılıçdaroğlu'nun geldiği, karşılaşmanın spontane geliştiği belirtildi.

Google Haberlere Abone ol
Çubuk Kaymakamlığı'ndan Kılıçdaroğlu'na yalanlama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile partili diğer yöneticilerin Ankara Çubuk ilçesindeki olayla ilgili yaptıkları açıklamaları üçüncü kez bir resmi kuruluş tarafından yalanlandı. 

Son yalanlama Çubuk Kaymakamlığı'ndan geldi. 

Çubuk Kaymakamlığı, Kılıçdaroğlu'nun bir köşe yazarına yaptığı "Kaymakama haber verildi. Haberi olmasaydı beni karşılamaya gelmezdi" şeklindeki açıklamasına atıfta bulunarak, "Cenaze terönin olduğu alanda sayın Milli Savunma Bakanımızı beklerken sayın CHP Genel Başkanı da gelmiş ve o anda spontane olarak karşılanmıştır" denildi. 

Çubuk Kaymakamlığı'nın açıklamasında şöyle denildi: İlçemizdeki Şehidimizin cenaze töreninde yaşanan olaylarla ilgili olarak yaşanan bilgi kirliliği konusunda kaymakamlığınızın adının geçmesi üzerine açıklama yapılması gereği duyulmuştur. 

Cenaze terönin olduğu alanda sayın Milli Savunma Bakanımızı beklerken sayın CHP Genel Başkanı da gelmiş ve o anda spontane olarak karşılanmıştır. Özel olarak bilgi dahilinde planlı bir karışlama olmadığı gibi gelişinden gelişi anında bilgimiz olmuştur.

Şehit ailemizle de önceden olduğu gibi tekrar taziye çadırında az önce yaptığımız görüşmede sayın CHP Genel Başkanının gelişinden kesinlikle bilgilerinin olmadıklarını ve artık şehidimize dua etmek istediklerini iletmişlerdir. 

Kaynak: Son Haberler

Yorumlar

Ihsan kılıçtaoğlu fetö emrinde provakatördür şehit aileleri derneği ne duruyor suç duyurusu yapsınalr