CHP'li yandaş gazeteciden bütün İBB personelini kovma çağrısı

CHP'li yandaş gazeteci Can Ataklı, HDP destekli Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki bütün personelin kovulmasını istedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP'li yandaş gazeteciden bütün İBB personelini kovma çağrısı

CHP'li yandaş gazetecilerden Can Ataklı, Korkusuz gazetesindeki yazısında HDP destekli Millet İttifakı adayı Ekrem İmamoğlu'na skandal bir çağrıda bulundu. 

Ataklı, yeni seçilen belediye başkanından, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki bütün personelin kovularak yerine yenilerinin alınmasını önerdi. 

Yaptığı çağrının ne kadar vahim olduğunun farkında olan Ataklı, buna rağmen çağrısının önemsenmesini talep etti.

İşte Ataklı'nın o skandal yazısından ilgili bölümler: 

İmamoğlu 'hümanist' psikolojisine girmemeli. 

... 

CHP belki biraz da hümanis bir bakış açısıyla "kimsenin işine son verilmeyecek" türü açıklamalar yaptı daha önce. Ancak daha sonra yaşananlar, belediye çalışanlarının sadece ekmek parası peşinde olan emekçilerden oluşmadığını herkese gösterdi. 

Bir emirle bütün belediye çalışanları miting düzenleyerek, "Sahteker İmamoğlu, hırsız İmamoğlu, yalancı İmamoğlu" sloganları attılar. (Yazarın iddia ettiği şekilde sloganlar atılmadı.)

Bu da kendilerine emekçi denilen kişilerin aslında gerçek anlamda gemekçi olmadığını, iktidarın emrindeki fedailer olduklarını gösterdi. İmamoğlu eğer rnahat çalışmak ve vaatlerini yerine getirmek istiyarsa belediye personelini baştan aşağı yenilemek zorundadır. 

Ataklı, yazdığı yazının ne kadar vahim olduğunun farkında olduğunu belirtmek için, "Kimileri niye bu kadar radikal bir yazı yazıyorsun diyebilir. Çok basit" ifadesini kullandıktan sonra şunları yazdı: "Kim olursa olsun herkes yaptığının bedelini ödemelidir. Bir kamu kuruluşunda iktidar fedaileri gibi çalışanların hakkını duygusal zayıflakılarla korumaya çalışmak saflıktır."

Yorumlar

ihsan bu insanmı yok yahu hayvandanda aşağı mahluk