CHP İstanbul İl Başkanlığına dikkat çeken isim

CHP İstanbul İl Başkanlığına seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun ilginç bir profile sahip olduğu ortaya çıktı. Gezi eylemleri sırasında eylemcileri destekleyen Katfancıoğlu'nun HDP ile CHP'nin ittifak yapmasına itiraz edenlere 'gerzek' dediği öğrenildi. Kaftancıoğlu'nun 15 Temmuz kahramanları için de, "İnandığınız Allahınız belanızı versin" şeklinde Twitter mesajı attığı görüldü.

Google Haberlere Abone ol
CHP İstanbul İl Başkanlığına dikkat çeken isim

Sonhaberler | Haber Merkezi

CHP'nin olaylı geçen İstanbul İl Kongresi'nde başkanlığa seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun Gezi eylemleri sırasında eylemcileri desteklediği, 15 Temmuz kahramanlarına hakaret ettiği ve HDP-CHP ittifakına karşı çıkanlara da sert tepki gösterdiği ortaya çıktı.

CHP'nin dün yapılan kongreyle İstanbul teşkilatına başkan olarak seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun, 15 Temmuz'da darbeyi durduran halka 'IŞİD'ci' muamelesi yaptığı tweetler...

Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul 36. Olağan İl Kongresi'nde il başkanlığına Canan Kaftancıoğlu seçildi. Oylama sonucunun açıklanmasının ardından kürsüye gelen Canan Kaftancıoğlu, kısa bir konuşma yaptı, kendisini seçenlere teşekkür etti.

Canan Kaftancıoğlu'nun, başkan seçilmesinin ardından verdiği demeçler, attığı tweet'ler de yeniden hatırlandı.

PKK terörü asker, polis ve sivil vatandaşları katlederken Kaftancıoğlu, BDP (HDP) ile CHP'nin adı konulmamış ittifakını eleştirenlere 'gezekler' diyordu.

Kaftancıoğlu 15 Temmuz'da ise, darbecilerin katlettiği sivillere üzülmek yerine, çıplak elleriyle tankları dize getiren vatandaşlara 'Kafa kesen IŞİD'ci terörist' muamelesi yapıyordu.

Kaftancıoğlu ayrıca, PKK'nın Suriye'deki kolu PYD'nin, ABD'nin piyade askeri olarak Kobani'de giriştiği çatışmaların da en büyük destekçilerindendi.

Yorumlar