CHP adayından desteğini çeken TKP'den yeni açıklama

CHP İstanbul adayı İmamoğlu'na destek vermekten vazgeçen TKP adına bir açıklama yapan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, "Kimseye bir borcumuz yok ayrıca TKP medya goygoyuyla, mahalle baskısıyla yönetilecek bir parti değil." dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayından desteğini çeken TKP'den yeni açıklama

HDP destekli CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'na destek vermekten vazgeçtiği için sosyal medyada linç edilmeye başlanan TKP'den yeni bir açıklama geldi.

Sol.org.tr'ye açıklamalarda bulunan TKP Genel Sekreteri Kemal Okuyan, "Kimseye bir borcumuz yok ayrıca TKP medya goygoyuyla, mahalle baskısıyla yönetilecek bir parti değil." dedi.

Okuyan açıklamasında özetle, "Biz TKP’yiz, farklı bir siyasi partiyiz; böyle argüman mı olur! Madem muhafazakâr seçmeni ikna etmek için yürütüldüğüne inandıkları bir kampanyanın zorunluluğuna ve etkisine ikna olmuşlar, hep birlikte laikliğin ruhuna Fatiha okumakla meşguller, özgürlük ve de hatta devrim mücadelesine kazandıkları milyonlarca muhafazakârın diyeti olarak görsünler TKP’nin İmamoğlu destekçiliğinden eksilmesini!" şeklinde konuştu.

Yorumlar