CHP adayı İmamoğlu: Çok iyi bir netice bekliyorum

İkamet ettiği Beylikdüzü'nde oyunu kullanan CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, çıkışta açıklama yaparak, "Çok güzel bir netice bekliyorum" dedi.

Google Haberlere Abone ol
CHP adayı İmamoğlu: Çok iyi bir netice bekliyorum

Millet İttifakı İstanbul Adayı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü'nde Haldur Taner İlköğretim Okulu 1382 numaralı sandıkta eşi Dilek İmamoğlu ve oğlu Mehmet Selim İmamoğlu ile birlikte oyunu kullandı.

İmamoğlu, oy verme işlemi sonrasında yaptığı açıklamada, "Hem demokrasimiz adına hem İstanbulumuz adına hem de memleketimizin gelecekteki tüm seçimlerinin meşruluğu adına bugün halkımız hak ve adalet duygularıyla en doğru kararı vereceklerdir. Dolayısıyla şehrimize ve ülkemize hayırlara vesile olsun. Günün sonunda her şey çok güzel olacak.

Keşke seçimlerde her yol mübahtır anlayışıyla değil de milletin çıkarına cümleler kurarak, seçim için, oy için her şeyi söylemek değil; güzel cümlelerle, şehrine gelecek adına umut veren cümlelerle seçim yaşasak. Tahmin ediyorum bu seçim birçok yönüyle bundan sonraki seçimlerin stratejilerine katkı sunacaktır. O bakımdan elbette helalleşelim, herkes hakkını helal etsin ama bundan sonra da aynı hataları yapmayalım. Seçim hayırlı olsun. Çok güzel bir netice bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar