BİM 7 Aralık Aktüel Ürünler listesi yayınlandı

Her birbirinden cazip ürünleri Aktüel Ürünler kataloğuyla satışa sunan BİM 7 Aralık 2018 Aktüel ürünler listesini de dolu dolu hazırladı. BİM'de bu hafta Venüs Cep telefonu satışa sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
BİM 7 Aralık Aktüel Ürünler listesi yayınlandı

BİM 7 Aralık 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu bu hafta da dolu dolu geldi.

Aralık aynın ilk aktüel ürünler kataloğunu yayınlayan BİM, soğuk kış günlerinde müşterilerinin içini ısıtacak, uygun fiyatlı elektrikli ısıtıcılara raflarında yer verecek.

BİM 4-7 Aralık aktüel ürünler listesine uygun fiyata eklediği Vestel Venüs V4 ve Kumtel elektrikli ısıtıcılar ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Özellikler soğuk kış günlerinde insanların cebini rahatlatacak bir kampanyaya imza atmaya hazırlanan BİM, bu hafta herkesin içini ve cebini ısıtacak ürünler ile müşterilerinin karşısına çıkacak.

VESTEL VENÜS V4’İN ÖZELLİKLERİ!

- 5.5 inç Full HD ekran
- MediaTek MT6737 ( Quad-core 1.25 GHz 4 çekirdek)
- Andoid 7.0
- 13MP arka kamera
- 5MP ön kamera
- 3GB RAM
- 32 GB dahili hafıza
- 5000 mAh batarya

BİM 30 KASIM AKTÜEL ÜRÜNLERDE NE VARDI?

BİM'de bu hafta bilgisayar ürünleri ön plana çıkıyor.

Her hafta Cuma günü çeşitli kategorilerde indirimli ürünleri BİM 30 Kasım 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu kapsamında müşterilerine sunan BİM Marketler Zinciri, bu hafta da yine dolu dolu bir ürün listesiyle vatandaşın karşısına çıktı.

Bilgisayar ürünleri ve yan malzemeleriyle bu hafta farklı bir konsept izleyen BİM 30 Kasım 2018, birbirinden kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri müşterilerine sunuyor.

BİM haftaklık aktüel ürünler kataloğunda bu hafta notebook bilgisayar, klavye, kulaklık, Wireless Carger, taşınabilir şarj cihazı ve oyuncu mouse gibi elektronik eşyalar dikkat çekiyor.

BİM 30 Kasım 2018 Aktüel Ürünler Kataloğu'nda bu hafta yer alan ürünler sadece bilgisayar ürünleriyle sınırlı değil tabii ki. Wi-Fi bağlantılı HP marka yazıcı da bu hafta BİM raflarında yerini aldı. 

Aktüel ürünler kataloğunda dikkat çeken ürünler arasında kışlık tekstil ürünleri de bulunuyor. Kısa fermuarlı polar kadın ve erkek için ayrı ayrı modelleriyle, çocuklar için lisanslı mini montlar, kadın ve erkek için ayrı ayrı kışlık botlar, yine kadın ve erkek için ayrı ayrı eşofmanlar yine bu hafta Bim'de bulabilirsiniz.

BİM'in her hafta ihmal etmediği en önemli konulardan biri mutfak gereçleri oluyor. Bu hafta da mutfak gereçlerine özel bir önem veren BİM, krep tava, granit efektli tava, granit yuvarlak fırın tencere, borcam kare tepsi, cam kapaklı sahan, seramik üçlü baharatlık seti hanımların dikkatini çekebilecek mutfak gereçleri listesinde yer alıyor. Özellikle 12 parçalık yemek seti ev hanımlarının mutlaka bakması gereken ürünler arasında yer alıyor.

Yine mutfaklarda ev hanımlarının işlerini kolaylaştıran, yardımcı gereçler olarak kullanılabilen bulaşıklık, organize sepet, plastik ürünler BİM aktüel ürünler listesinde yerini almış durumda.

Yorumlar