Belediye Başkanı Akgül: Her kesimi yanımda görmek istiyorum

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri başta olmak üzere, Mamaklılardan gelen tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Belediye Başkanı Akgül: Her kesimi yanımda görmek istiyorum

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, kurum ve kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri başta olmak üzere, Mamaklılardan gelen tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Ziyaretçilerin gösterdiği ilgiden büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren Akgül, "İlçenin geliştirilmesine yönelik projelerde esnafından, vatandaşına, sivil toplum kuruluşlarına kadar her kesimi yanımda görmek istiyorum." dedi.

"HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Akgül’ün ilk konuğu Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı (ESAV) oldu. Akgül, Vakıf Başkanı Veysel Karani Aksungur ve yönetiminin ardından, Mamaklı Sanayiciler Derneği Başkanı İbrahim Engin ve yönetimi, Ankara Kulübü Derneği Mamak Şubesi temsilcileri ve Mamak Belediyesi Spor Kulübü Tekvando Takımı sporcularını ağırladı. Akgül, "Beş yıllık süreçte 'Mamak her şeyin en iyisine layıktır' düsturuyla hareket ettik. İlçemizi sosyal, kültürel ve ekonomik olarak kalkındırmak için, düzenli ve yaşanılabilir bir şehir kültürü oluşturmak için var gücümüzle çalıştık. Önümüzdeki günlerde, herkesi kucaklayan sosyal belediyecilik anlayışımızla sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan başta değerli büyüklerimiz olmak üzere, herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar