Bedelli askerlikte son rakamlar açıklandı

Bedelli askerlik imkanından faydalanmak isteyen kişilerin sayısı 723 bine ulaştı. Bedelli askerlikte son başvuru tarihi 3 Kasım 2018'de sona eriyor.

Google Haberlere Abone ol
Bedelli askerlikte son rakamlar açıklandı

Bedelli askerlik imkanından faydalanmak isteyen kişilerin sayısı 723 bine ulaştı.

Bedelli askerliğe başvuran veya başvuracak adayların dikkate etmesi gereken en önemli konulardan biride son başvuru tarihini geçirmemektir. Son başvuru tarihini geçiren adayların tekrar başvuru yapması mümkün olmayacaktır. Öte yandan başvurusunu yapmış ancak 15 bin TL olan bedelli askerlik ücretini yatırmamış olan adayların ise son başvuru tarihine kadar ücretlerini yatırması gerekmektedir. Son başvuru tarihi itibariyle ödeme işlemleri alınmamaktadır. 

Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklanan tarihlere göre bedelli askerlik için başvuru ve ücret yatırma işlemleri için son başvuru tarihi 3 Kasım 2018. Bu tarihten itibaren başvuru ve ödeme işlemleri kabul edilmeyecek. Bakanlığın bu konuda herhangi bir tarih uzatma işlemine gidip gitmeyeceği ise bilinmiyor.

4. CELP DÖNEMİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bedelli askerlik başvrusunun ardından adayların yapacağı 21 günlük askerlik için adaylar 4. celp dönemi tarihleri ne zaman erişeme açılacağını merak ediyor. 4. celp dönemi tarihlerinin son başvuru tarihi olan 3 Kasım Cumartesi'nin ardından yapılacak planlamalar sonucunda erişem açılması bekleniyor.

Yorumlar